Најновије

ЗАКЉУЧАО НАПРЕДЊАКЕ У ЗГРАДУ ОПШТИНЕ? Искључио им воду, а хитна помоћ им донела сендвиче (ВИДЕО)

Председник општине Саша Пауновић синоћ закључао одборнике те странке који су ушли у просторије општине, скинуо ручке са врата од просторија у којима се налазе, закључао тоалете и спречио их чак и да користе воду, наводи се у саопштењу Општинског одбора СНС у Параћину.

Хитна помоћ у Параћину (Фото: Твитер)

Општински одбор СНС-а најоштрије је осудио насилно, фашистичко понашање Саше Пауновића, које тренутно спроводи с групом од 30 припадника обезбеђења.

"Модел фашистичког понашања Пауновић је очигледно преузео од ментора Драгана Ђиласа, Бошка Обрадовића и Вука Јеремића, тако да овакав чин вандалског понашања ни мало не изненађује. Грађани Параћина годинама трпе тортуру Саше Пауновића, лоповлук, бахатост и остају без посла, бивајући константно изложени претњама Пауновића и његових сабораца, док се они на рачун државе богате и башкаре", каже се у саопстењу.

Пауновић очигледно, како се наводи, ради све што кажу његови ментори Драган Ђилас, Вук Јеремић и Бошко Обрадовић, а све то иде на штету грађана Србије.

"Против Пауновића који је општину Параћин претворио у своје приватно власништво већ су поднете кривичне пријаве. Како би се напокон спречио лоповлук Пауновића и његових саучесника, општински одбор СНС тражи да се истраже проневере, злоупотребе и лоповлуци Пауновића због којих је уништена општина Параћин", казе се у саопштењу. 

Саша Пауновић је у раним јутарњим сатима на Твитеру објавио снимак на којем се види како службеници хитне помоћи доносе сендвиче напредњацима који су остали закључани у згради Општине.

Tим поводом огласила се и општина Параћин.

- Потпуна је неистина да је председник општине, како се каже у наслову текста "закључао одборнике напредњака".  Одборници напредњака налазе се у скупштинској сали и потпуно су слободни да изађу из ње кад год пожеле, нико их у овој сали у коју су ушли својом вољом, не задржава, а такође нису скинуте никакве ручке са врата просторија у којима се налазе, нити је искључена вода.
 
Доказ за ово је и видео снимак на коме се види један од одборника СНС како у пратњи радника хитне помоћи излази из зграде општине у коју је претходно ушла хитна помоћ током ноћи. Истина је да су улазна врата у зграду општине у складу са кућним редом који је и званично истакнут на улазу закључана и да није могућ улаз споља у зграду незапосленим лицима, као што је то увек и случај када општина не ради, али су одборници СНС који се налазе у згради општине потпуно слободни да из зграде изађу - нису закључани.
 
Против председника општине Саше Пауновића нису поднете никакве кривичне пријаве, а за 19 година обављања посла у општини на дужности председника општине и председника извршног одбора никад није ни прекршајно кажњаван. Истина је да је Општина Параћин до сада проглашавана најтранспарентнијом у Србији и најбољом у контроли ДРИ, а такође су и општинске иституције као нпр. ЈП "Дирекција за изградњу" званично проглашаване најбољим у Србији у области јавних набавки, што су само нека од признања од стране независних организација и државних институција која смо добили.
 
Никаквих 30 радника обезбеђења никад није било у општини па ни сада, те је и то неистина.
 
Општина Параћин није уништена, већ је једна од најбољих у Србији по свим параметрима рада општинских служби, увредљива је и омаловажавајућа и изјава да су ментори председника општине Ђилас, Бошко Обрадовић и Вук Јеремић, с обзиром да у политици и у странци којој припада, према његовој изјави, има вишеструко дужи политички стаж од свих њих.
 
Надам се да ће Ваша редакција убудуће наћи времена да провери информације које преузима и објављује, па и ову непотпуно пренету информацију "Тањуга" у којој недостаје део објаве који се односи на став председника општине о данашњим догађајима и данашњем новом упаду СНС у зграду општине – наводи се у саопштењу Општине Параћин.

Како су напредњаци истерани из СО Стари Град, погледајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Протест СНС у Параћину

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА