Најновије

ХАРАДИНАЈ ПРЕТИ ЗВАНИЧНИЦИМА ВЛАДЕ СРБИЈЕ! Зауставићемо их, држаћемо их сатима, полиција и обавештајна служба ће их испитивати!

Премијер лажне државе Косово Рамуш Харадинај најавио је могућност задржавања и полицијског испитивања званичника Владе Србије који долазе на Косово.

Рамуш Харадинај (Фото: Јутјуб)

Харадинај је рекао да се ради о реципрочним мерама на заустављање и испитивање званичника косовске владе српске националности од стране српских органа безбедности на административним прелазима.

- Не прејудицирам које ће мере да буду, али ми нећемо моћи да прећутимо чињеницу да се званичници наше владе, у овом случају косовски Срби, лоше третирају на граници од органа Србије. И ми ћемо користити исту праксу и зауставићемо их, да их држимо сатима, да пошаљемо обавештајну службу, полицију. Ако желе такве међусуседске односе - рекао је Харадинај на конференцији за медије у Приштини након седнице владе, преноси РТС.

Самостална либерална странка саопштила је да је јуче њен представник Срђан Јовановић, иначе Харадинајев саветник, неколико сати задржан на административном прелазу "Бела земља", од стране припадника МУП-а Србије и испитан од стране припадника Безбедносно информативне агенције.

Хрватска на ногама због пророчанства са Свете горе. Погледајте ОВДЕ.

Извор: РТС, Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА