Најновије

СТАМАТОВИЋ УПОЗОРИО СНС ДА ИСТОРИЈА МОЖЕ ДА СЕ ПОНОВИ: Док нису пребили 100 напредњака, овима није пало на памет да предају власт (ВИДЕО)

Председник “Здраве Србије“ и Општине Чајетина Милан Стаматовић, гостујући у емисији “Скенирање“ у продукцији ХелмКаст, казао је да стање у Србији никада није било горе.

Mилан Стаматовић (Фото: HelmCast)

- Бојим се, мада то не желим, да ће власт својом бахатошћу натерати народ да их са власти терају као оне давне 1903.године. Тада су се тадашњи  напредњаци толико однародили и толико бахато се понашали да је народ узео мотке и док нису пребили 100 напредњака, овима није пало на памет да предају власт. Нико од напредњака није смео да изађе на улицу“,рекао је Стаматовић.

Kњиге са политичком тематиком из Правдине интернет продавнице можете погледати и наручити ОВДЕ. Kњигу Техника државног удара по цени од 500 динара (бесплатна достава) можете поручити ОВДЕ.

Стаматовић је истакао да не мисли да је то добар начин ,али да се боји да “бахата Вучићева власт понашањем изазива народ“.

“Не шета народ из обести,него што га мука и.немаштина натерале, бахатост и лажи. Зорана Михајловић је само у једном послу на Златибору украла четири милијарде, ја имам.све доказе, а он хапси Симу из Гоцке и очекује да му народ верује да је то борба против корупције“, истакао је Стаматовић у “Скенирању“.

Аутор и водитељ емисије Оливера Миливојчевић.

Жестоку поруку Велимира Илића Александру Вучићу побледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА