Најновије

ДОДИК НА ВЕЧЕРИ КОД ЕРДОГАНА: Веровали или не, запевали су ову песму (ВИДЕО)

Чланови Председништва БиХ, председавајући Милорад Додик и члан Шефик Џаферовић, имали су синоћ у Анкари, радну вечеру с председником Турске Реџепом Ердоганом. Вечера у председничкој палати је била затворена за медије.

Милорад Додик и Реџеп Тајип Ердоган (Фото: Јутјуб)

Међутим, Сердар Џам, председник Турске агенције за координацију и сарадњу (ТИКА), објавио је на Твитеру видео који показује делић атмосфере и музичаре који изводе хит Халида Бешлића “Сарајево, граде мој”.

- Програм је припремљен за госте нашег председника из Босне и Херцеговине - написао је Џам.

Ердоган, Додик и Џаферовић су на састанку у Анкари разговарали о Споразуму о слободној трговини између БиХ и Турске, Меморандуму о разумевању у вези с изградњом аутопута Сарајево – Београд, као и о евроатлантским интеграцијама БиХ.

Додик је после јучерашњег разговора захвалио Ердогану на чврстом ставу и залагању да се у БиХ што пре формира власт, као и на томе што уважава разлике које у БиХ постоје у вези с приступањем земље НАТО-у.

У Анкари је потписан Споразум о слободној трговини, који ће, како је саопштено, допринети трговинској размени од милијарду евра, као и Меморандум о разумевању о изградни ауто-пута Сарајево-Београд.

Данас је годишњица масакра у Добровољачкој улици у Сарајеву. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА