Најновије

КОЛИНДА ПРИЗНАЛА ДА ЈЕ ДОДИК У ПРАВУ! БИХ ЈЕ НЕСТАБИЛНА ЗЕМЉА ПОД КОНТРОЛОМ МИЛИТАНТНОГ ИСЛАМА! Брутална "ћушка" Сарајеву из Загреба!

Хрватска председница Колинда Грабар-Китаровић налази се у тродневној посети Израелу, током разговора са председником Израела Реувеном Ривлином, између осталог, рекла је да је БиХ нестабилна земља, коју су преузели људи који су у вези са Ираном и са терористичким организацијама.

Колинда Грабар Китаревић (Фото: Јутјуб)

Она је изјавила да Хрватска трпи због мигрантског проблема, који није сасвим сличан ономе у великом делу Европе. Каже да она разликује мигранте од избеглица, као и да је Хрватска спремна да пружи азил избеглицама, али и да мигранти који траже бољи начин живота морају поштовати међународне границе.

- Мигранти заправо не желе остати у Хрватскојнего само желе да дођу до Немачке - рекла је председница Хрватске.

Иако скоро сви тврде да су сиријске избеглице већином заправо афрички или пакистански мигранти који се покушавају пробити преко границе из БиХ, за коју Колинда Грабар-Китаровић каже да је врло нестабилна и да су је, у одређеном погледу, преузели људи који су у вези са Ираном и са терористичким организацијама.

- Та земља је данас под контролом милитантног ислама, који је доминантан у одређивању ставова - рекла је она, додајући да су неки мигранти врло насилни и да проваљују људима у домове.

- Проблем је у томе што се избеглице занемарују - рекла је председница Хрватске.

Колинда је тако, свесно или не, стала на страну Републике Српске и Милорада Додика који већ годинама тврди да је милиттантни ислам који је преовладавао у сарајевских политичким круговима главна претња за опстанак БиХ.

Прочитајте ОВДЕ да ли ће Црногорци славити “Олују” и ове године.

Извор: index. hr/RTRS

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА