Најновије

ВУЧИЋ: Испуњавам обећање које сам дао док сам био радикал! Ауто-пут "Милош Велики" за понос целе Србије!

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је отварање деонице ауто пута Обреновац-Чачак на понос целој Србији и да ће тај пут повезатио Србију са братским народом у Црној Гори.

Вучић је у поводом данашњег свечаног отварања деонице Обреновац Љиг обишао наплатну станици Обреновац и разговарао са представницима компанија које су градиле пут и казао да би сви требало да буду поносни на ауто пут и они који њега воле и они који га не воле.

Он је казао да је још деведесетих радикали обећавали даће тај ауто пут бити отзворен и да је то сада учињено јер дрћава има пара.

"Нико никада то није могао да уради јер није имао новац сада може јер имамо новца после тешких реформи које смо почели да спроводимо", рекао је Вучић и додао да је напор пружио цео народ да би се тај ауто пут отворио.

Вучић је најавио и да ће 18.децембра ове године отворена деоница од Сурчина. Као и изградњу ауто-пута "Карађорђе", који ће срце Шумадије повезати с истоком Србије.

Са Вучићем је на наплатној станици била амбасадорка Кине у Србији Чен Бо, члан председништва БиХ Милорад Додик и црногорски политичар Андрија Мандић.

Он је током разговора кинеску амбасадороку подсетио на обећање које је добио од кинеских представника да ће до краја 2021. године бити отворена деоница Чачак-Пожега.

Прочитајте ОВДЕ шта се то дешава у САД а веома је слично Србији.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА