Најновије

АУТОБУСИ ПО МИЛОШУ ВЕЛИКОМ ТЕК ЗА ГОДИНУ ДАНА! Разлог је невероватан!

Да би аутобуси могли да промене трасу и возе новим ауто-путем "Милош Велики", мораће да сачекају следећу годину, јер се према важећим прописима нови редови вожње одобравају једном годишње.

Вучић на отварању аутопута (Фото: Јутјуб)

Путницима који иду до Златибора, Нове Вароши и даље ка Црној Гори, нови пут би знатно скратио време путовања, али превозници не смеју да користе нову саобраћајницу јер би на одредишта стизали много раније, и морали да чекају и по пола сата да би испоштовали полазак по актуелном реду вожње.

Мирко Вучинић из пословног удружења друмског транспорта "Панонтранспорт", каже да није могуће усагласити нове редове вожње до пролећа наредне године, а да је почетак обављања превоза по њима могућ тек од октобра 2020. године.

"У складу са Законом о превозу путника у друмском саобраћају, Привредна комора Србије усаглашавање предлога редова вожње ради једном током календарске године, по захтевима превозника", појашњава Вучинић.

Kамиони избегавају Коридор 11 и користе и даље Ибарску магистралу, због чега у "Путевима Србије" разматрају да и на том путу почну да наплаћују путарину за теретњаке.

Прочитајте ОВДЕ све појединости о ауто-путу за који се Вучић понаша као да га је саградио од свог новца.

Извор: novosti. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА