Најновије

"Гадиш ми се! Не избијаш из Америчке амбасаде! Радиш на жетон и чекаш га од Вучића!" Жестоки рат Ђуке и Бошка на друштвеним мрежама

Посланик СНС Владимир Ђукановић написао је опширан одговор члану опозиције Бошку Обрадовићу, а преносимо га у целости:

Бошко Обрадовић и Владимир Ђукановић (Фото: Јутјуб/Правда)

Одговор Бошку Обрадовићу

Уважени Боле, на почетку желим да изразим задовољство што си ме ставио у исти ранг са Путином. Такву част од тебе нисам очекивао, али с обзиром да си и њему пискарао, а и ја се зовем Владимир, јасно је да си до сада поред великог Владимира у Москви писао још само мени малом Владимиру, не толико битном, но ти ме подиже у небеса. Хвала ти на томе.

Одговор Бошку Обрадовићу Уважени Боле, на почетку желим да изразим задовољство што си ме ставио у исти ранг са Путином....

Posted by Владимир Ђукановић on Wednesday, August 7, 2019

Знам иначе колико очајнички желиш да дођеш до новог руског амбасадора и да свако мало захтеваш пријем, али ти нешто не иде. Ваљда знају да из америчке амбасаде не избијаш, но то није тема. Ето, ја ти од срца желим да те нови руски амбасадор прими у посету.

Видиш Бошко, разлика између тебе и мене је у томе што ја у својој странци смем и то врло одлучно да кажем да постоје људи који су схватили своје позиције да им служе за лично богаћење. Рекао сам то Обрадовићу и уједно суспендовао своје страначке активности из разлога да се никада не бисмо претворили у оно што су твоји савезници из Савеза за Србију били и остали- фирма, а не политичка странка.

Верујем да би можда и ти то рекао неком у твојој странци, но немаш коме. Сви су те напустили баш због тога што си Двери почео да претвараш у фирму, а како они кажу почео си и лично да се богатиш. За проневеру новца од предизборне кампање које ти је држава доделила, а који си уплаћивао на рачуне фирмица твојих кандидата са листе или њиховим супружницима да би извлачио кеш новац, не говори нико из СНС, већ твоји дојучерашњи сарадници којих си се преко ноћи одрекао због препарирања у америчкој амбасади.

Твојим новим пајтосима у Савезу за Србију свакако не смеш ништа да кажеш, јер док си им говорио да су криминалци ниси имао ни за кикирики. Данас си пристао да седиш раме уз раме са онима које си прозивао за најгори криминал, па је скроз лицемерено да ти мене питаш зашто седим са неким. Најпре, ја никог јавно нисам прозвао, а ти Ђиласа јеси и то за застрашујући криминал. Данас сте најбољи ортаци, јер пара врти где бургија неће.

Бићу искрен према теби Бошко, јер ти си суво злато за садашњу власт. Имати тебе за опозицију, удруженог са Ђиласом, најбољи је показатељ да ће Вучић још десет година минимум мирно владати. Ипак, осврнуо бих се на твоје прозивање Небојше Стефановића. На то прозивање не дајем ни пет пара.

Понајпре јер те знам какав си. Оптуживао си и Ђиласа као што написах за много горе ствари, па си данас са њим у коалицији.

Верујем да ћеш чим пре такав какав си сутра бити у коалицији и са свим овим људима из СНС које прозиваш, јер твоји сарадници су ми говорили да радиш на жетон. Твој проблем је што ти СНС тај жетон не нуди, а ти би све дао да дођеш у позицију да ти Вучић понуди тај жетон.

Твоје схватање политике је само твоја лична корист, јер да није тако данас би оне старе Двери, за које си се заклињао на Хиландару да од њих странку нећеш правити, постојале. Данас би они који су ти веровали толике године били уз тебе, јер немогуће је да су сви они у заблуди о теби Бошко, а да си само ти непогрешив. Свако твоје прозивање неког на политичкој сцени огледа се само у томе да дођеш до неког бенефита.

За разлику од тебе ја сам спреман да жртвујем сву своју политичку каријеру, по цену да будем избачен из странке, јер нећу да ћутим о нечему што у мојој странци постоји. Кључна разлика је у томе што у својој политичкој делатности ја се трудим да живим за политику, а ти све чиниш да живиш од политике. Без политике ја ћу свакако постојати, ако ништа као адвокат или некакав правник мастиљар. Ти си без политике неко ко не постоји.

На крају, писао си зашто разговарамо са вама. Да ти право кажем Бошко појма немаш колико ми се такви какви сте гадите, но у демократији ваљда мораш да отрпиш и такве. Била би ми част да се и ја вама гадим, јер за мене је то одликовање. Наравно да се залажем да вам се ниједна тачка бесмислених захтева који су на нивоу малог Ђокице и његовог схватања државе и политике не прихвати. -То би било понижење за државу. Лично ћу се својски за то залагати. Иначе, вас прихватам као пожељну опозицију власти, па ми некако ови разговори дођу као наше настојање да вас гајимо, јер што је Савез за Србију јачи у опозицији, то је власт мирнија и нема проблема на изборима. Да се разумемо Бошко, могло је све ово и у Парламенту да се догоди, но тамо си доносио камен, гађао мишем председника одбора, завртао руке председници парламента. Генерално си радио оно што најбоље умеш - мајмунисао се. Ваљда код ових Американаца који то организују на ФПН мораш мало да се уљудиш, јер ти је таква наредба стигла. Плус, мањи је ризик да претучете неку новинарку, јер су им правила таква да нема медија.

Поздрав Бошко.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА