Најновије

УЗНЕМИРУЈУЋА ИСПОВЕСТ ЕПСТАЈНОВЕ ЖРТВЕ: Скочила је у море пуно ајкула, само да би му побегла! Проговорила после његове смрти (ФОТО/ВИДЕО)

Сара Ренсом је шест месеци била заточена на приватном острву америчког мултимилионера, педофила Џефрија Епстајна, који се недавно убио у затвору. На острву му је била препуштена на милост и немилост, али о томе се 35-годишња Шкотланђанка, рођена у Јужноафричкој Републици, усудила да проговори тек кад је њен мучитељ пронађен мртав у затворској ћелији, јер жели да охрабри и друге жртве да проговоре.

Џефри Епстајн (Фото: јутјуб)

Епстајна је упознала 2006. у Њујорку, где је студирала моду. Имала је само 22 године и била је без новца. И баш тад јој је у једном ноћном клубу на Менхетну пришла жена и испричала јој о "сјајном типу" који ће јој помоћи да "оствари своје снове".

- Био је тако шармантан и харизматичан - прича Сара о првом сусрету с Епстајном.

Неколико дана касније поново јој се јавила жена из клуба и рекла да је Епстајн позива на своје приватно острви Литл Сент Џејмс (Little Saint James).

- Нисам појма имала да улазим у гнездо стршљенова - каже Сара, и додаје да чим је стигла на острво, почело је злостављање.

- Силовао ме је три пута дневно. Обично је почињало тако што би ме позвао да га измасирам - рекла је Сара и објаснила да су она и друге девојке биле на располагању не само Епстајну већ и његовим гостима.

Сара је рекла како је на острву први пут упознала Жислен Максвел, богату наследницу медијског магната Роберта Максвела, која је подводила девојчице и девојке Епстајну.

Према њеним речима, Епстајн је све контролисао. По целом острву биле су постављене камере за надзор, па чим би се нека девојка одвојила, одмах су долазили по њу и враћали је. Сара убрзо више није могла да издржи пакао секс-ропства и покушала је да побегне.

- Тог дана силовао ме је трипут. У том тренутку ајкуле су ми биле најбољи другови. Нисам ни размишљала о опасности, мислила сам - доста је било, бежим - присетила се Сара дана кад је ускочила у море пуно ајкула, решена да плива до слободе.

Међутим, обезбеђење је већ видело куда она иде, извукли су је из воде и вратили. Касније су је одвели у Њујорк, где је живела у једној од Епстајнових кућа на Менхетну заједно с његовим другим жртвама, којима није било дозвољено да се зближавају.

- Џефри је имао читаву мрежу људи који су нас контролисали - открила је Сара.

Њена агонија завршила се почетком 2007, кад ју је Епстајн послао у Јужноафричку Републику да му нађе асистенткињу. Није јој падало на памет да увуче још једну девојку у пакао, а ни да се сама врати тамо.

- Нема сумње да је дан кад је Епстајн ухапшен био најбољи дан мог живота - признала је она.

Сара је пре месец дана сведочила на суђењу које је организовано за 20 његових жртава, где га је оптужила за сексуално злостављање и присиљавање на проституцију.

Она је још у децембру 2018. с колегиницом покренула грађанску парницу против Епстајна, али ју је повукла после вансудског поравнања. Колико јој је милијардер платио, није познато. Тужила је и Жислен Максвел и тај процес је у току.

Европа спремна за узвратне царине Америци! Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА