Најновије

КОКАИН, ХЕРОИН, ЦИА... Бивши НАТО официр открио највећу тајну Шиптара (ВИДЕО)

Гостујући у јутарњем програму "Добро јутро Србијо" бивши официр Кфора Кристиан Каш је нагласио да су агенти ЦИА вежбали Албанце за терористичке акције на Косову и Метохији.

Бивши НАТО официр открио највећу тајну Шиптара (Фото: Јутјуб/ Правда)

Каш је истакао да је он о Србији знао више од других норвешких војника, али и изразио жаљење због закаснелог доласка на КиМ.

- Ја сам знао више од обичних војника када сам дошао на Косово, знао сам да Албанци дилују хероин, кокаин. Када сам дошао на Косово, нас су сматрали јунацима, Албанци су нас гледали као ослободиоце. Већина војника имају другачије мишљење, 2004. године норвешки војници су бранили Србе. Драго ми је да су Норвежани бранили Чаглавицу, штета што раније нисмо дошли тамо - рекао је Каш током гостовања на Хепи телевизији.

Говорећи о Флориму Ејупију, нагласио је да није постојала могућност да побегне из Бонстила, али и да је велика срамота јер је он сада слободан човек.

- Није могуће да се побегне из Бонстила. Агенти ЦИА су вежбали Албанце за терористичке акције. Имали смо доказе да је Ејупи убио дванаест Срба, велика је срамота да је он сада слободан човек. Американци су ме прогласили ментално нестабилним, зато што сам на страни Срба, ја сам пре свега на страни истине! - наглашава Каш.

Дачић открио да ли ће бити нови премијер. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА