Најновије

ПОЉАЦИМА СЕ ОВО НЕЋЕ СВИДЕТИ: Ево шта је Трамп рекао о почетку Другог светског рата! (ВИДЕО)

Актуелном америчком председнику доследност можда није јача страна када је реч о вођењу политике, али се њоме засигурно може похвалити када је реч о гафовима.

Доналд Трамп (Фото: Flickr)

И таман кад се свима учини да је Доналд Трамп већ направио све испаде који се могу направити, он као да тада бива додатно мотивисан да приреди нешто ново и покаже ко је шампион у тој категорији.

У прилог томе говори његов последњи интервју поводом обележавања 80 година од почетка Другог светског рата.

Наиме, све је почело када је новинар упитао америчког председника да ли има нешто да поручи Пољској која заједно са другим земљама обележава 80 година од почетка Другог светског рата. Трамп је кратко одговорио да ће потпредседник Мајкл Пенс присустовати годишњици и да само жели да честита Пољској.

Овај гаф није могао да промакне корисницима друштвених мрежа који су исти употребили да ваљано исмеју Трампа уз опаску да председник изгледа није упућен у то да је пре тачно 80 година Пољска нападнута од стране нацистичке Немачке и да је тиме започео један од најтрагичнијих сукоба у историји човечанства.

"Да ли је Доналд Трамп заиста ово изговорио? Молим вас, реците ми да је у питању шала", у неверици је написала једна корисница Твитера.

Пад америчке империје биће брз и изненадан! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА