Најновије

НАПРЕДЊАЦИ ВРЕЂАЛИ РЕКТОРКУ И НАЗВАЛИ ЈЕ СВЕТОМ КРАВОМ! Интернет гори: То је огледало Вучићеве Србије

Народна скупштина у којој посланици режима вређају ректорку београдског Универзитета, пореде је са светом кравом, а за нашу децу говоре да су стока, права су слика онога што Вучић покушава да направи од целе Србије, саопштила је потпредседнице Странке слободе и правде Мариника Тепић.

Иванка Поповић (Фото: Јутјуб)

Према њеним речима, Вучић од Србије покушава да направи фашисоидну, криминализовану, сиромашну земљу у којој се знање и труд омаловажавају и сматрају непотребним, земљу из које људи беже.

“У таквој земљи сада и професоре покушавају да ућуткају. То је већ добро позната матрица, као и 1998. у режији Шешељ-Вучић-Милошевић, када је новим Законом о универзитету преко 200 професора отерано са БУ, плус велики број суспендован, јер су одбили да се поклоне и покажу директну лојалност режиму“, истакла је Тепић у писаној изјави.

Сви који данас шире мржњу и прогањају неистомишљенике, додале је она, морају бити свесни да ће сносити моралну, политичку, али и правну одговорност због урушавања институција, људских права и угрожавања безбедности људи који се усуде да јавно говоре о овом бахатом, нестручном и корумпираном режиму.

Изјаве напредњака наишле су на осуду јавности.

 

 

 

 

 

 

 

Прочитајте ОВДЕ о чему је овог пута писала Ведрана Рудан.

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА