Најновије

Дивљи вепар изазвао хаос у центру Власенице

ВЛАСЕНИЦА - Вепар тежак преко 100 килограма изазвао је данас лакшу саобраћајну незгоду у центру Власенице, направивши претходно пометњу међу грађанима пред маркетом.
Пажња, вепар! (Фото: pixabay)

Пажња, вепар! (Фото: pixabay)

Очевидци кажу да се вепар изненада појавио пред маркетом у центру Власенице, те да је било очигледно да је животиња раније рањена и прогоњена. Вепар је упао у оближњи подрум пића и порушио све што му се нашло на путу, након чега је изјурио из продавнице и ударио у аутомобил марке Опел који се кретао Романијском улицом. Дезорјентисани вепар потом се вратио у подрум пића, где су га сачекали и устрелили ловци локалног Удружења Игришта, који су у међувремену алармирани. Ловац Радисав Митровић рекао је да рањена животиња може да буде веома опасна. Ловац Радивоје Куртума, дугогодиши ловац, каже да је до сада само једном видео вепра у центру града. "У Кладњу је 1988. године на сличан начин вепар ушао у хотел. Такође је био рањен, гонили су га пси и када је у таквој ситуцији он нема пуно времена да размишља, већ бежи где му је лакше", рекао је Куртума. Увиђај су обавили припадници власеничке полиције и Станице за безбедност саобраћаја Зворник.
Прочитајте још:Разјарени бик направио хаос на пумпи, па заглавио у тоалету(УЗНЕМИРАВАЈУЋИ ФОТО) Пас угинуо од хладноће јер је ланац био сувише кратак да уђе у кућицу
Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА