Најновије

СРБИЈА У НЕВЕРИЦИ! ПРЕОКРЕТ У РЕДОВИМА ОПОЗИЦИЈЕ! Покрет "1 од 5 милиона" најавио излазак на изборе!

Покрет "1од 5 милиона" саопштио је да ће, уколико за седам дана Странка модерне Србије и Нова странка не прогласе бојкот, изаћи на предстојеће изборе!

Покрет "1 од 5 милиона" (Фото: Јутјуб)

Валентина Рековић је изјавила да ће тај Покрет изаћи на наредне парламентарне изборе уколико СМС и Нова странка, као пописници Споразума са народом, изађу на исте.

Рековић је у обраћању медијима истакла да "1од 5 милиона" није прекршио нити једно дате обећање и да ће бранити сваки потпис Споразума са народом како би повратили веру грађанима у дату реч.

- До сада смо били толерантни, рекли смо да ћемо бранити сваки потпис и то ћемо и урадити. Онемогућићемо им улазак у скупштину - рекла је Рековић.

Она је навела да је Покрет подсећао све потписнике Споразума са народом да поштују дату реч те поздравила одлуку Покрета слободних грађана о бојкоту избора, али истакла да су још неке странке које су потписале нису прогласиле бојкот.

- Странке које су већ прогласиле бојкот нису се надале да ћемо ми сазнати да се спремају за локалне изборе тако да и њих позивамо да у року од 7 дана обуставе све припреме за изборе иначе ће Покрет изаћи и на локалне изборе - нагласила је Рековић.

Она је на питање новинара о томе да ли грађани треба да одлуче када је у питању бојкот СМС и Нове странке рекла да "народ није стадо за шишање које сваки политичар може мало по мало да штрцне".

Вучић у Давосу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: N1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА