Најновије

ЗАВЕРЕ КОЈЕ СУ СЕ НАДВИЛЕ НАД БРИТАНИЈОМ! Ко је Харијев прави отац и каква се политичка игра крије иза брака са Меган?!

Британска краљевска породица је увек била у центру пажње светске јавности, шта год да се код њих догађало. Ипак ових дана све очи су више него икад упрте у Бакингменску палату.

Краљица Елизабета и Трамп (Фото: Јутјуб)

И поред званичних и проверених вести, има доста и нагађања, теорија завера...

А кад смо код теорија завера ми вам доносимо седам најлуђих теорија завера које се тичу британске краљевске породице.

1. Рептилска раса

Бивши водитељ BBC Дејвид Ајк познат је широј јавности као теоретичар завера, а једна од његових најпознатијих теорија односи се на краљевску породицу.

Ајк тврди да је британска краљевска породица припадници Илумината и да су заслужили своју моћ јер се њихов људски предак спарио са рептилским ванземаљцима.

Он тврди да теорија објашњава зашто су краљевске породице опседнуте одржавањем својих крвних линија "чистим" другим краљевским краљевствима, и непоколебљиво тврди да је разговарао са људима који су видели поједине светске моћнике како се претварају у рептиле.

2. Чарлс и Дајана имају ћерку Сару

Дајана је признала да је морала да посети гинеколога пре него што се удала за принца Чарлса како би се проверило да ли може да рађа, али неки људи су то схватли мало другачије.

"Глоб" је објавио чланак из 2014. године тврдећи да је током прегледа доктор узео Дајанину јајну ћелију како би спровео вантелесну оплодњу. Али је једна други доктор украо ембрион који је потом његова супруга носила девет месеци да би се онда "краљевска беба Сара"“ родила непосредно након краљевског венчања 1981. године?! И то пре Вилијама. А све то је краљевска породица наводно држала у тајности.

Онда су у неком тренутку објављене фотографије одрасле Саре, упоређивало се колико личи или не личи на Дајану... Ипак многи људи сматрају да је "Глоб" фотографије "принцезе Саре" направио у фотошопу на основу фотографија покојне принцезе Дајане. Чини се да је цела прича заснована на роману Ненси Рајан, који је имао сличну причу о измишљеној давно изгубљеној ћерки Оливји.

3. Краљевска породица је убила Дајану

Након што су се Дајана и Чарлс развели и пре него што се он поново оженио, Дајана је написала писмо да осећа да је у опасности јер је неко како је написала "планирао" да јој поквари кочнице на аутомобилу, како би она доживела несрећу а Чарлс могао поново да се ожени.

Упркос Дајаниним сумњама, докази непрестано указују на то да је возач био пијан и да је то био узрок несреће.

4. Дајана је имала и трећу трудноћу

Египатски бизнисмен Мохамед ал-Фајед, отац Дајаниног дечка, ширио је гласине да је Дајана била трудна са његовим сином а да принц Филип није могао да поднесе чињеницу да ће његов унук имати египатског муслимана за очуха.

Али аутопсијом нису пронађени никакви докази да је Дајан била трудна.

5. Кејт Мидлтон је унајмила сурогат мајку

Након што је Кејт Мидлтон родила принцезу Шарлот, прошириле су се гласине да она заправо никада није родила дете. Неки су тврдили да јој стомак није довољно велик колико би требало да буде после порђаја док су други рекли: "Не постоји посебан мајчински поглед у њеним очима.“

Ово тек не вреди коментарисати.

6. Принц Хари није Чарлсов син

Годинама су људи сумњали да је принц Хари уствари син Џејмса Хјуита који је имао аферу са принцезом Дајаном. Иако неки кажу да се афера није почела пре Харијевог рођења драматург Џон Конвај тврди да је Хјуит признао да су везу започели 18 месеци пре Харијевог рођења. Конвај је чак написао представу о питању очинства које је премијерно приказано 2014. године.

7. Меган Маркл је политичка завера

Једна теорија тврди да је брак Меган Маркл и принца Харија политички гамбит који ће омогућити Великој Британији да поново преузме САД. Будући да ће деца принца Харија бити Американци, као и Британци, човек може да одрасте у председника и краља.

"Они желе Америку назад, а овако ће је то и извести" наводи се у виралном твиту о коме је чак и "Тајм" извештавао.

Прочитајте ОВДЕ  све о бруталној освети Русије.

Извор: Курир/rd. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА