Најновије

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ: Ево шта се крије иза Вучићеве најаве обрачуна са мафијом - председник обезглављује њему лојалне навијачке групе (ВИДЕО)

Иза најављеног Вучићевог обрачуна са мафијом крије се обрачун са његовим људима из навијачких група који су се осилили и чија су недела почела да буду видљива јавности. Вучић сада планира да замени те своје људе који су за њега одрађивали послове на улици - тврди Иван Ивановић, председник Конзервативног покрета Наши.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

- Не постоји ни једна криминална активност у Србији у коју није умешана породица Вучић, а пре свега Андреј Вучић – каже Ивановић.

Ивановић је Српску напредну странку назвао “политичким крилом мафије”.

Oн је породицу председника Вучић повеза са низом криминалних активности од трговине наркотицима и оружјем, шверцом миграната, намештеним тендерима и рекетирању.

Ивановић је објаснио зашто је подржао оснивање покрета Ослобођење који предводи Млађан Ђорђевић. Он је рекао да су примарни циљеви покрета Ослобођење борба против мафије и одбрана Косова и Метохије.

Он каже да је све више очигледно да Вучић није патриота ни русофил и да се све више окреће Западу и САД и припрема издају Косова и Метохије.

Аналитичар једном емисијом срушио заверу око короне, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА