Најновије

Да ли знате каква трагична судбина се крије иза песме Весне Змијанац “Сватови”? Од ње ће вас проћи језа (ВИДЕО)

Један од највећих хитова деведесетих година, а и нумера која се и данас радо слуша јесте песма Весне Змијанац “Сватови”, коју је издала 1990. године.

"Сватови" (Фото: Јутјуб)

Многи хвале ову Веснину интерпретацију, као и саму мелодију и текст, а мало ко зна каква се трагична судбина једне девојке крије иза ових емотивних стихова.

Како су раније писали медији, чувени хит “Сватови” Весне Змијанац заправо је прича по истинитом догађају, од које подилази језа… Наиме, један пар задесила је велика трагедија, коју је певачица изнела на такав начин, да нема ко није осетио тугу.

Млада, која је била у другом стању, заједно са младожењом кренула је на пробу сопственог венчања. Међутим, доживели су саобраћајну несрећу, која их је обоје, односно сво троје, усмртила. Наводно, ова песма посвећена је управо њима.

“Чији оно сватови без музике пољем ходе, чији оно сватови уплакани коло воде, чији оно свирачи место песме тугу поје, чији оно свирачи место пара сузе броје”, само су неки од стихова, а целу песму послушајте на видеу у наставку.

Како Буба Мирановић данас изгледа погледајте ОВДЕ.

Извор:Objektiv.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА