Најновије

РУСКИ ГОСПОДАРИ НЕБА СПРЕМНИ ЗА АКЦИЈУ! Су-57 успешно прошао сва тестирања!

Руско министарство одбране добиће први серијски ловац пете генерације Су-57 у децембру, рекао је у понедељак извор у одбрамбеној индустрији за ТАСС.

Су-57. (Фото: Јутјуб)

„Министарство одбране добиће први серијски произведени Су-57 са оперативним мотором првог степена на јединствени војни дан у децембру ове године и још четири таква авиона 2021. године“, рекао је извор.

Стопа испоруке новог ловца на крају ће порасти на 15 авиона годишње, рекао је извор.

„Као резултат тога, уговор потписан 2019. године за 76 Су-57 до 2028. године дефинитивно ће бити испуњен на време“, нагласио је извор.

Испоруке ловаца Су-57 са другостепеним мотором треба да почну 2022. године, рекао је извор.

Су-57 је вишенаменски ловац пете генерације дизајниран да уништава све врсте ваздушних, копнених и поморских циљева. Борбени авион Су-57 има стелт технологију са широком употребом композитних материјала, способан је да развије надзвучну брзину крстарења и опремљен је најнапреднијом радио-електронском опремом на броду, укључујући снажни бродски рачунар (тзв. Електронски други пилот ), радарски систем се проширио по његовом телу и неке друге иновације, посебно наоружање смештено унутар његовог трупа.

Су-57 је први пут полетео у небо 29. јануара 2010. У поређењу са својим претходницима, Су-57 комбинује функције нападачког авиона и борбеног авиона, док употреба композитних материјала и иновационих технологија и аеродинамична конфигурација осигурава низак ниво радара и инфрацрвене сигнализације.

Наоружање авиона ће укључивати, посебно, хиперсоничне ракете. Борбени авион пете генерације успешно је тестиран у борбеним условима у Сирији.

Трамп се огласио пошто су медији прогласили Бајденову победу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА