Најновије

АУУУ КОЛИКЕ СУ! Медицинска сестра подигла мајицу у ковид амбуланти и показала груди: Због ове слике добила отказ (ФОТО)

Медицинска сестра Бренда Волејт из Њујорка добила је отказ после вишемесечног даноноћног рада у једној од ковид амбуланти у срцу града. Отказ је пао након што је на друштвене мреже пласирана њена интимна слика.

Бренда Волејт (Фото: Инстаграм)

Бренда је била део огромног тима медицинских радника који је од марта месеца “гинуо” радећи 24 сата дневно са пацијентима зараженим од коронавируса. А отказ је дошао кад јој је најмање требало, преноси ТВ станица  WLXS  из околине Њујорка.

Ова лепа Американка штедела је новац за живот у новом стану у Њујорку када ју је, као и цео свет задесила епидемија коронавируса. Посвећено је радила у болници борећи се и са унутрашњим демонима, јер није лако бити сваког дана изложен потенцијалној зарази и спасавати људске животе у исто време.

Последњег месеца у овој години, ствари су се мало стишале и у Њујорку иако је још било јако много заражених. Бренда је завршавала смену када се у свлачионици шалила са колегиницом која јој је рекла да су и поред вишемесечне борбе за животе, недостатка слободног времена и доброг сна успеле да задрже леп и секси изглед.

Као девојка која је одувек била јако популарна у друштву мушкараца, Бренда се нашалила са колегиницом подигавши своју мајицу да њој и пре свега себи покаже да је још привлачна.

У првом плану су на овој слици биле њене велике груди, а слику је постовала на Инстаграму уз коментар:

“Још су живе и здраве”.

Није ни слутила да ће због ове слике већ после 48 сати бити позвана на разговор у управу болнице где јој је саопштено како се на њу више не рачуна.

Бесна Бренда уплакана је побегла из болнице уз псовке и поруке упућене надређенима:

“Да ли ми је то хвала за све што сам радила последњих месеци и што сам свој живот отписала да бих сачувала туђе? Срам да вас буде”, рекла је она.

Локални портали из Њујорка наводе да је Бренду ипак погледала срећа – после само недељу дана запослена је у болници у комшијском Њу Џерзију.

Вреле слике Ане Кораћ погледајте ОВДЕ.

Извор:  Objektiv.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА