Најновије

"ОПЕРИСАН ЈЕ У ТАЈНОСТИ!" Гласине се шире из Москве, Путин болује од рака!? Огласио се Кремљ!

Руски председник је најболеснији лидер на свету, ако верујете извештајима појединих западних медија. Популарни амерички и британски листови сада тврде да Владимир Путин болује од Паркинсонове болести, да је оперисан у тајности и да се бори са раком.

Путин (Фото: РИА)

Иако су многи сматрали да је 2020. година изазовна, за озлоглашеног московског теоретичара завере Валерија Соловеја била је најбоља до сада. Успео је да западне новинске организације полуде два пута у исто толико месеци. У новембру је тврдио да Путин пати од неуродегенеративног стања и да ће се ускоро повући са места председника. Открића су прошарана по популарним новинама, укључујући британски Мејл Онлајн и Њујорк Пост.

Тада су прошле недеље Сан и Експрес у Британији пронашли његов најновији увид у Путиново здравље, извештавајући да је руском лидеру дијагностикован рак и да је подвргнут операцији која се од света чувала у тајности. Предвидео је да ће Путин ускоро именовати наследника и рекао да "намерава да објави своје планове примопредаје у јануару".

Соловеј је раније тврдио да је Путин био на ивици да да отказ због лошег здравља 2016. и 2017. године, а у то време су и то преносили западни медији. Такође ове године, рекао је новинарима да је Москва имала тајни лек против коронавируса за своју елиту, "оне који су веома блиски Кремљу и господину Путину".

Председников портпарол, Дмитриј Песков, одбацио је сугестију да је његов шеф на ивици смрти, рекавши да „Путин неће поднети оставку - у одличном је здрављу“.

Иако неки коментатори редовно тврде да је Русија светска престоница дезинформација, Путин је раније изразио забринутост због начина на који његову земљу покривају страни извештачи, рекавши да је "Задивљен гравитацијом пропагандне машине на Западу".

Министарка Додика упоредила са Хитлером па запретила да ће уништити и њега и Републику Српску. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: РТ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА