Најновије

НОГО ПОНОВО ШОКИРА: Овако нас ЦИА 15 година трује из авиона (ВИДЕО)

Некадашњи посланик у Скупштини Србије Срђан ного тврди да ЦИА избацује отрове изнад Србије користећи авионе који прелећу нашу земљу.

Срђан Ного (Фото: Јутјуб/Хелм Каст)

- Свако у Србији је својим очима видео бројне необичне трагове на небу које остављају само одређени авиони. Постоје снимци тих авиона који намерно избацују изузетно густ дим док лете. Широм света људи су се побунили због те ненормалне појаве. У Пољској, Италији и Аустрији је установљено запрашивање честицама метала. Стручњаци кажу да је разлог зато што метали које уносимо путем ваздуха у организам служе као пријемници фреквенција емитованих путем ХААРП –а или мобилних репетитора, са сврхом утицаја на биохемијске процесе у нашем организму, али и утицаја на наше мисли, емоције, менталне способности... На друштвеним мрежама огроман број људи говори о кемтрејлсима, како је названо ово запрашивање, али медији широм света остају неми на овај феномен, а људе који о томе говоре проглашавају теоретичарима завере – тврди Ного.

Он је на свом Твитеру објавио снимак авиона који за собом оставља траг.

 

Он каже да не постоји теорија завере већ само завера.

- Али не постоје теорије завера, већ само завере. Иза кемтрејлса је стајала америчка компанија Evergreen International Airlines, све до новембра 2013. када је прогласила банкрот. Седиште компаније било је у граду Мек Минвил, у Орегону. Evergreen Air је под контролом ЦИА. Где год је било вруће место у свету, хеликоптери и авиони Евергрина су били ту. Сарађују са УН у преко 30 мисија у свету, са америчким владиним агенцијама, попут Поште САД, или агенције ФЕМА. Међутим, ова компанија је позната и по томе што служи за превоз дроге, оружја, терориста, диктатора или криминалаца, под окриљем ЦИА. Оно што је занимљиво, кодно име Хилари Клинтон дато од стране Тајне службе, док је њен муж био председник, је Евергрин. Кодно име Била Клинтона је Орао (Eagle). За оне који верују у случајности, необично је да се једно одељење у оквиру Evergreen Aviation звало Evergreen Eagle –каже Ного у својој објави на друштвеним мрежама. 

Како нас @CIA трује из ваздуха❗️❗️❗️❗️ Свако у Србији је својим очима видео бројне необичне трагове на небу које...

Posted by Срђан Ного on Уторак, 15. децембар 2020.

Ного тврди да је Вук Драшковић најодговорнији зашто је допуштено ЦИА да спроводи зашрашивање Србије.

- Запрашивање и тровање грађана траје јако дуго. У САД деценијама. У Србији траје скоро 15 година. Тадашњи министар спољних послова Вук Драшковић је 2005. године потписао споразум са генералним секретаром НАТО Јап де Хоп Схефером између тадашње СЦГ и НАТО о транзитним аранжманима за подршку мировним операцијама, и исте године је овај уговор и ратификован, и има елементе СОФА споразума (Status of Forces Agreement), мада се тако не зове, из разлога што потпуно поништава суверенитет СЦГ. Следеће године Вук Драшковић је парафирао и потписао споразум о приступању СЦГ Партнерству за мир, огранку НАТО, и на тај начин су створени услови за слободан прелет ових авиона.
Већ сам наводио да је Србија колонија глобалиста, баш као и цео Балкан.ук Драшковић је и данас део владајуће већине. Његова странка је у Скупштини, на листи владајуће СНС – указује Ного.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА