Најновије

ДОГОРЕЛО ДО НОКАТА: Мандић најавио озбиљно условљавање Кривокапићеве владе!

Лидер Демократског фронта (ДФ) Андрија Мандић саопштио је данас да ће та коалиција, најјача чланица владајуће већине у црногорском палрламенту, подржати изгласавање измена Закона о слободи вероисповести, али да ће након тога преиспитати подршку влади Црне Горе премијера Здравка Кривокапића.

Андрија Мандић. (Фото: Јутјуб)

Мандић је у укључењу за ТВ Прва рекао да је за понедељак заказан састанак свих председника странака коалиције "За Будућност ЦГ" на коме ће на дневном реду бити останак на дужности специјалног тужиоца Миливоја Катнића, који је јуче саопштио да "настављају тамо где су стали за време (претходне владе актуелног шефа државе) Мила Ðукановића и да има "подршку нове Владе Кривокапић-Абазовић".

- Одлучили смо да на том састанку нашим колегама, председницима других странака предочимо чињеницу да ћемо подржавати Владу у оним елементима којие смо обећали грађанима Црне Горе - Закон о слободи вероисповести. Имаћемо, што се остале подршке тиче, веома конкретне услове, а то ће бити или ми или Катнић. Не можемо и ми и он бити у новој владајућој већини - истакао је Мандић.

Он је рекао, да је, ако је постојао неко ко је кршио људска права и ко је вршио обрачун против српског народа и опозиције, то био Миливоје Катнић.

Амбасада Украјине у БиХ изнела свој захтев! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА