Најновије

"ЈА ДРЖИМ СВОЈУ РЕЧ!": Медојевић подноси оставку на посланичко место?

Лидер црногорског Покрета за промене Небојша Медојевић најавио је данас да ће поднети оставку на посланичку функцију.

Небојша Медојевић. (Фото: Јутјуб)

Медојевић је казао да ће, у договору са посланичким клубом Покрет за промене, оставку поднети након завршетка расправе о буџету.

- Као што сам и рекао више пута поднећу оставку на посланичку функцију. У договору са посланичким клубом ПзП оставку ћу поднети након завршетка расправе о буџету где треба да јавности покажемо идеолошке, политичке и стручне разлике између ове Владе и ПзП. 

- Расправа о буџету ће показати да су моје оцене о Влади Континуитета биле тачне и засноване на аргументима и познавањеу идеолошких позиција глобалне дубоке државе која је преко концерна "Вијести" и формирала ову Владу. 

- Расправа о буџету ће заокружити моје деловање у Парламенту Црне Горе од 2006. и показати принципијелност, стручност и исправност програмских принципа ПзП и нашу упорну борбу против неолибералног глобалног концепта који је довео до бруталне пљачке државе и народа, структурног сиромаштва и корупције. 

- Како је Премијер Кривокапић и у експозеу јасно поручио да није за дисконтинуитет и демонтажу комунистичко-мафијашког система, расправа о буџету ће показати да ова Влада наставља и исту погубну еконономску политику Ђукановића и Вукотића, која је земљу довела у дужничко ропство и банкрот.

- Јасан став ове Владе да “процесуирање Ђукановића није приоритет зато што је он заслужан за независност државе и да би додатно продубило ровове у Црној Гори је за мене апсолутно неприхватљив и доказ да је иза сцене направљен срамотни дил са Ђукановићем о амнестирању од свих злочина и пљачке овог народа и да Влада Кривокапића и Абазовића, неће конфисковати имовину породице Ђукановић која је стечена пљачком.

- За мене он никад неће бити “Уважени председник државе” него највећи лопов и злочинац у историји Црне Горе и његово амнестирање од одговорности је знак слабости и кулавичлука политичке и друштвене елите која стоји иза ове Владе - написао је Медојевић на Фејсбуку. 

JA DRZIM RIJEC!!! POSLE RASPRAVE O BUDZETU PODNOSIM OSTAVKU NA MJESTO POSLANIKA!!! Kao sto sam i rekao vise puta...

Posted by Nebojsa Medojevic on Saturday, December 5, 2020

Хезболах ће се осветити због експлозије у Бејруту! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА