Најновије

КУРТИ ЗАКУКАО ИЗ МИНХЕНА! Споразуми Београда и Приштине потписани су без мог знања!

Лажни косовски премијер, Аљбин Курти изјавио је вечерас да су споразуми Београда и Приштине потписани данас на безбедносној конференцији у Минхену, са Хашимом Тачијем, склопљени без његовог знања.

Аљбин Курти (Фото: Јутјуб)

- Данас су у Берлину потписана два споразума од стране званичника које је овластио бивши министар Паљ Љекај и цео преговарачки процес обављен је пре ступања на снагу наше владе. Стога ови службеници нису добили одобрење од нове владе за преговарање или потписивање споразума. Штавише, ни текст споразума није објављен у јавности, нити је достављен тзв. влади Косова. Објављени су различити незванични нацрти - навео је Курти у објави на Фејсбуку.

- Ма колико су неопходне везе и унапређење инфраструктурних стандарда за развој наших земаља и део европске визије за регионалну сарадњу и добросуседске односе, ипак је врло важно да процес буде транспарентан као резултат истинских преговора и у потпуности у складу са суверенитетом и законима земље, економским приоритетима и у складу са обавезама проистеклим из процеса ПАП - навео је тзв. косовски премијер.

Он је додао да се у процесу транзиције владе, анализирају сви кораци предузети у прошлости и од надлежних министарстава се тражи да то третирају као приоритет.

Sot në Munich janë nënshkruar dy marrëveshje nga zyrtarë të autorizuar nga ish ministri Pal Lekaj dhe i gjithë procesi i...

Posted by Albin Kurti on Friday, February 14, 2020

Трамп послао поруку Тачију! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА