Најновије

КУРТИ ОБЈАВИО КАДА ДОЛАЗИ ДО УКИДАЊА ТАКСИ! Упркос упозорењима из Вашингтона, лажни премијер не одустаје!

Премијер терористичке творевине Аљбин Курти изјавио је да нема званичних информација о последња два споразума постигнута са Србијом, нагласивши да су у његовим рукама били само незванични нацрти.

Аљбин Курти (Фото: kryeministri-ks.net)

На конференцији за новинаре, Курти је рекао да би било неодговорно да је нова влада присуствовала церемонији потписивања писама намера о ауто-путу и железничкој линији, а да о томе није преговорала.

“Пре потписивања споразума у Минхену, видео сам разне нацрте. Ни за један од нацрта нисам имао ни најмању гаранцију да је званичан. Тако да је био проблем знати о чему се ради. Нисам знао ко је са стране сачинио те нацрте”, рекао је Курти.

Разлог, наставио је лажни премијер, због којег сам изразио резерву према садржају тих нацрта је тај што не знам јесу ли коначни и званични.

“Можда би неко требало да провери да ли су исти као они које је Србија потписала”, рекао је Курти.

Говорећи о уклањању таксе од 100 одсто на увоз робе из Србије, Курти је рекао да ће се то десити након што се уведе реципроцитет.

Реципроцитет је за такозваног премијера најнормалнија ствар једне државе и то се не ради због Србије, већ због интереса окупиране српске покрајине.

“Реципроцитет потиче од концепта једнакости. То је заправо у оквиру утврђених међународних односа и у оквиру (тзв.) Устава Косова, закона и прописа. Реципроцитет је најнормалнија и најприроднија ствар истовремено”, казао је Курти.

Куртијева војска ће бити највећа претња Србима на КиМ! Више о томе ОВДЕ!

Извор: kosovo-online. com

 

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА