Најновије

ЛУДИЛО ИЗ САНЏАКА: Угљанинови људи прете и одбијају послушност: Вучићу, нећемо српску војску и ограничење кретања

Председник Србије Александар Вучић истакао је вечерас да војска носи оружје јер чува објекте и штити све грађане Србије и да не види разлог да то било коме може да смета.

Александар Вучић (Фото: predsednik.rs)

На молбу да прокоментарише питања појединих зашто војска носи оружје у граду, Вучић је одговорио да војска носи оружје, да нема ципеле са високим потпетицама, нити имају специјалне капице, већ оружје.

“Носе оружје јер чувају објекте, наше болнице, пошту, границе. То могу да чувају само оружјем, и употребиће га ако буде било ко напао болницу, објекат, границу”, подвукао је он.

Вучић је рекао да не разуме коме оружје тих војника и војници сметају.

Пренео је да је имао случај да је човек из партије Сулејмана Угљанина рекао да не доводи војску и не уводи ограничење кретања у Санџаку.

“Рекао сам му да су војници ту због Бошњака, колико и због Срба, ''да чувају болнице, објекте да би грађани били здрави, а ви водите политику 90-тих''. Он је опет полуцинично коментарисао како то неће проћи у Санџаку, на шта сам му рекао “видећете, проћи ће, а то што се цинично осмехујете, саветујем вам да не радите ништа против војске, јер осмех неће потрајати ни пет минута''" казао је он.

Вучић је истакао да се мере уводе и због Бошњака, Албанаца, Мађара, Хрвата...свих, како би их војска штитила.

“То је њихова војска, ту је да чува објекте, и све што може. Нећу неодговорним појединцима да одговарам зашто ће војска да буде на целој територији Србије, сем тамо где не може због Кумановског споразума и Резолуције 1244”, подвукао је он.

Истакао је да полиција физички не би идржала, а овако ће војска И полиција бити веома напрегнути.

“Знате шта је држати 17 мигрантских центара, границе које су затворене? Јесте вли идели да су били недицсиплиновани негде?”, упитао је он.

Шта ће бити ако будете на улици после 20 часова, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА