Најновије

НЕМЦИ ОПЛЕЛИ ПО АМЕРИМА: Усред борбе против епидемије, Локид Мартин урла о “руској претњи”!? (ВИДЕО)

Амерички војно-индустријски концерн Локид Мартин објавио је пропагандни видео свог напредног развојног уреда, јавља Контра Магазин.

Локид Мартин (Фото: Јутјуб)

Приказује симулацију напада на руске борбене саставе С-400 и Топољ-М. Очигледно је да у позадини борбе против коронавируса  управа америчке компаније виче: “Пазите, Русија!” само како би на дневни ред вратила тему Хладног рата, главног извора прихода америчких војних извиђача.

Како јавља Контра Магазин, провокативни видеозапис објављен на службеним страницама фирме на интернету и говори о “стално растућој претњи америчкој националној безбедности из Русије, због чега је Локидд Мартин “симулирао први удар на непријатељске положаје и борбене саставе”.

Састави С-400, као и мобилни комплекси Топољ-М, које има само Русија, приказани су на видеу, напомиње Контра Магазин.

Истовремено, аутори видеа нису отворено именовали Русију. Снимили су причу за оглас Канцеларије за напредни инжењеринг фирме Локид Мартин, неслужбеног имена „Скaнк Воркс“, који сурађује с Пентагоном на тајним пројектима, објашњава Контра Магазин.

Вреди напоменути да су у последње три године, од када сви западни медији јавност плаше “претераном руском претњом”, деонице америчких компанија војно-индустријског комплекса, као што су Локид и Раyтон, знатно порасле.

Занимљив је тренутак који је изабран за објаву рекламе. Сада је цели свет фокусиран на борбу против једног јединог “невидљивог непријатеља”, коронавируса, а управа Локид Мартина виче:  „Русија! Русија!“, само како би се на дневни ред вратила бледа тема Хладног рата, закључује немачки Контра Магазин.

Прочитајте ОВДЕ    зашто је Италија заратила са ЕУ.

Извор: logicno. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА