Најновије

ДОК ТРАЈЕ ВАНРЕДНО СТАЊЕ, ОВО НАМ РАДЕ ИЗА ЛЕЂА: Људи умиру, а Српска напредна странка... Докле више Србијо?!

Српска напредна странка вредно и бескомпромисно током ванредног стања ради на ухлебљивању свог кадра. Поред новог запослења председника омладине СНС у Лајковцу у исто време је примљено још петоро њихових људи у "Колубару".

Александар Вучић (Фото: predsednik.rs)

Кад бисте погледали активност одбора Српске напредне странке из Лајковца тешко бисте могли закључити да су на снази ванредно стање и полицијски час у земљи.

Док Србија сваким даном бележи све више оболелих и преминулих, СНС занима једино и искључиво убацивање сопственог кадра у предузећа. По сваку цену.

Ухлебљивање је из недеље у недељу све "брже, јаче и боље", па је тако одбор из Лајковца запослио Бојана Живојиновића, сина кандидата за одборника Ненада Живојиновића. Претходно је запослен Никола Лукић, председник омладине СНС у Лајковцу.

Члан Општинског већа Миломир Негић је пре 15 дана поднео оставку на место члана већа, али га скупштина још није разрешила. Како се сазнаје, у питању је оставка са намером да се током ванредног стања запосли у "Колубари".  

Поставља се питање како је могуће да члан већа који још није напустио функцију, ради на свом запослењу у "Колубари" уместо на помоћи својим суграђанима током епидемије короне?  

Чисто да се разјасни до краја, примање на ПП уговоре се уговара са директором "Колубаре" Миланом Мишковићем, који је иначе из Лајковца.

Све наведене радње око запошљавања раде се у договору са носиоцем листе Српске напредне странке Ненадом Џајевићем, иначе потпредседником општине.

Страначком запошљавању кадрова Српске напредне странке у време ванредног стања, дакле, нема краја.

Процурео тајни докумен како је Немачка испланирала уништење наше земље! Више о томе ОВДЕ!

Извор: direktno.rs

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА