Најновије

ПРЕДСЕДНИШТВОМ СЕ ПРОЛОМИО КРИК: Вучићу стигли резултати тестирања

Вучићевом дводневном нестанку из јавности 31. марта, када је требало да представи економске мере помоћи привреди, предходила је права драма у Председништву. Тог дана Александар Вучић је добио резултате тестирања подршке коју има у бирачком телу.

Вучићев рејтинг од избијања короне срозао се испод 27 посто, а пад популарности забележен је у свим групама становништва. 

- Из шефове канцелерије се проломио крик када је сазнао како стоји на тестирању јавности – каже наш саговорник.

Након тога одлучено је да Вучић откаже све обавезе, а контактирани су стручњаци који треба да се баве “кризним маркетингом”. 

- Не знам детаље тих дугих састанака са маркетинг саветницима, али грађани су видели да су након два дана уместо Вучића који хистерише, напада грађане за неодговорност, напада дијаспору, напада опозицију добили смиреног Вучића пуног разумевања за патње грађана. Тада је на наговор свог тима решио да крене у кампању по Србији, обиђе жаришта и покуша мало да поправи рејтинг који се суновратио – каже саговорник.

Он међутим каже да иако су грађани сада поштеђени Вучићеве хистерије, његови најблажи сарадници и даље морају да се носе са “правим” Вучићем.

Да ли Вучић мора у изолацију након вести да његов син има корону читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА