Најновије

КАКО ЗАВЕСТИ МИЛФАРУ? Она зна шта жели, али и како до тога доћи

Зашто се мушкарци ложе на жене у зрелијим годинама, тема је многих психолога, а тренд који је заживео годинама уназад више није оспораван, напросто, парови са разликом у годинама више нису на мети табуа.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Жене "у годинама" имају потребе као и све друге, и ово је кључна фолискула којом започињемо "приручник" за мување милфара.

Иако је овај термин дискутабилан и чак дискриминантан, усвојен је на несрећу припадница лепшег пола. Дакле, друго правило је, на употребљавај га!

Ако наступите са фразом, "Мени године не сметају", знајте да сте у старту лузер! Жена са иоле умним количником, сматраће те комплетном будалом. Јер, ако размислиш мало боље, што би излагао овако "мудру" констатацију ако ти године заиста не представљају проблем. Сматрај је равној себи, ако желиш бити парламентаран у разговору.

Истина је, жене с годинама врло успешно селектују своје приоритете, а о томе шта желе, не можемо увек бити начисто. Зато, иако си млађи, научи је да жели тебе, а она ће ти јасно показати да ли је заинтересована или не за упуштање у авантуру са млађим пастувом.

Не труди се да је фасцинираш својим зрелим ставовима, јер ако је већ показала интересовање за тебе, значи да јој је потребан неко ко је тек почео живети пуним плућима.

С друге стране, не буди превише незрео. Сморићеш је у старту! Запамти, она живи потпуно другачијим животом од тебе и превазишла је све те "дечје болести" које јој нису сада занимљиве.

Веза са њом неће ићи у правцу кад теби одговара. Она има обавеза, мораћеш се прилагођавати њеном распореду.

Чак и када помсилиш да је имаш, не буди превише сигуран. Нека ти је на уму да је пре тебе прошла довољно будала и сваки покушај да је изманипулишеш може бити кобан само по твој его.

Са срећом!

Који мушкарци пружају најбоље оргазме прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА