Најновије

ГДЕ ЈЕ РАМЗАН КАДИРОВ?! Шта се крије иза нестанка Путиновог миљеника?

Од како је објављено да је чеченски лидер Рамзан Кадиров хоспитализован у Москви због симптома коронанвируса, ни он ни званичници нису се огласили у јавности.

Рамзан Кадиров (Фото: Риа)

Након вишенедељних френетичних, а понекад и бизарних појављивања у јавности, Кадиров је потпуно нестао, наводи Гардијан.

Уколико се потврде сумње да је оболео од коронавируса, биће то седми, по многима и најзначајнији високи званичник Руске Федерације који је заражен коронавирусом.

Претходно је извор из медицинских кругова, незванично за ТАС С, рекао да је Кадиров, иначе миљеник  и највернији савезник руског председника Владимира Путина, пребачен у Москву због сумње да је позитиван на коронавирус.

"Стављен је под лекарски надзор", рекао је тај извор, додајући да је Кадиров у стабилном стању.

Руска агенција напомиње да није могла да добије званичну потврду ове информације.

Раније је и канал База Телеграм јавио да је Кадиров наводно заражен коронавирусом и да је у среду пребачен у болницу у Москви. Његов помоћник Ахмед Дудајев истакао је да Кадиров лично надгледа рад регионалног центра за борбу против коронавируса.

Амерички председник Доналд Трамп је недавно изјавио да САД морају имати 355 ратних бродова спремних за борбу да би задржале позиције доминантне поморске силе.  ПрочитајтеОВДЕ  све детаље.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА