Најновије

КРИСТИЈАНУ ЖЕНА ЖЕСТОКО ЗАПРЕТИЛА: Ако хоћеш да се дружиш са Станијом заборави на породицу! Ево како је Голубовић реаговао (ВИДЕО)

Кристијан Голубовић први је откривени учесник "Задруге 4", Кристијан је открио у каквим односима је са супругом Иваном са којом има и ћеркицу.

Кристијан Голубовић (Фото: Јутјуб)

"Никад боља за ових седам година колико смо она и ја заједно, никад бољи није био однос. Она је доста била повређена због оне Фарме 6, што сам се ја превртао по креветима. Ожењен статус је ожењен, бред Богом, једном у цркви за сва времена, Ивана је највећа љубав мог живота, она је једна жена коју бих пожелео сваком на овом свету, мајка, сваки дан је хвалим, сваки дан је обасипам емоцијама. Она је као цвет, ако једног момента станете и не показујете емоцију, она крене да пада и ја морам да дајем довољно емоција, јер то и заслужује" рекао је он, а онда открио како се понаша као тата:

"Ја сам дрвени конић, клован, супермен, у задње време највише сам Сунђер Боб. Пре неки дан сам јој пустио хелиумске балоне, она их је из зграде пецала, увек нека нова изненађења. Имам намеру да је одведем на све дестинације на које сам водио мог сина пре поласка у школу, он је прошао преко сто земаља, није био ни свестан."

Голубовић је открио да му је супруга забранила дружење са девојкама какво је имао у "Фарми 6" са Станијом Добројевић.

"Она каже: "Ако хоћеш да се дружиш са Станијом у оном формату као у Фарми 6, заборави да имаш породицу". Искрено и директно. Не могу себи да дозволим развлачење по кревету, ја нисам имао никакву емоцију према њој, изгледало је да је било и овога и онога, а ја сам се само зезао" рекао је он.

Кристијан је открио и да му неће бити никакав проблем да борави по заслузи и у задругарском затвору

"Ја сам чак размишљао да предложим Великом шефу да ја нон-стоп будем у затвору и да одатле долазим за црни сто, да направи једну ћелију за мене. Да виде људи како изгледа живот у затвору, како се 10 пута туширам, како држим своју постељину, како бришем, како се храним, како размишљам. То би био баш ријалити у ријалитију" рекао је Кристијан.

Испливали шокантни детаљи, Критијан и Мики ухапшени. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Pink.rs 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА