Најновије

ТРИФУНОВИЋ ПРЕЛОМИО: ПСГ излази на изборе?

На данашњој седници Председништва Покрета слободних грађана донета је коначна одлука да изађу на парламентарне изборе који ће у Србији бити одржани 21. јуна, сазнаје Нова.рс.

Сергеј Трифуновић (Фото: Јутјуб)

Према наводима извора, одлука је донета већином и још увек се не зна да ли ће ПСГ на изборе изаћи сам или у коалицији са неким јер је било преговора са неколико различитих партија и покрета да на биралишта изађу заједно.

“Добродошао је свако ко жели да нам се придружи. Преговарамо, договарамо и са Зораном Живковићем из Нове странке, Локалним Фронтом и још некима”, каже наш саговорник.

Петар Милетић за наш портал није хтео ни да потврди, али ни да демантује наша сазнања.

“Одлуку ћемо саопштити сутра на конференцији за новинаре”, кратко је навео Милетић.

Гласањем Председништва потврђена је одлука са састанка, одржаног пре два дана, ком су присуствовали председник ПСГ Сергеј Трифуновић и повереници свих општинских одбора.

ПСГ очекује и подршку градоначелника Шапца Небојше Зеленовића који је раније обавестио јавност да ће поново ући у трку за првог човека јединог града у ком Српска напредна странка није на власти.

Такође, наводе наши извори, подршку ПСГ требало би да пружи и Саша Пауновић председник Општине Параћин који је напустио Демократску странку након што је донео одлуку да изађе на изборе.

Све је извесније да ће на изборе изаћи и Не давимо Београд, али коначна одлука о томе још није донета.

У 18 часова требало би да буде одржан и састанак преостале званичне “бојкот опозиције” и за сада је неизвесно да ли ће им се придружити и ПСГ после кршења Споразума са народом на који се све време позива опозиција која тврди да у Србији нема услова за праве услове.

Вучић послао путину врло важђно писмо! Више о томе ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА