Најновије

НИШЛИЈЕ ОГОРЧЕНЕ! НОВИ ТРИК НАПРЕДЊАКА: Кружни ток улепшан само за Вучића! Отишао председник, oстало блато (ФОТО)

Улепшан и озелењен дан пред долазак председника Александра Вучића на отварање Научно-технолошког парка у Нишу, кружни ток на раскрсници Александра Медведева и Булевара Николе Тесле већ сутрадан је ископан и без украсних биљака, а данас и у блату.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Нови кружни ток код Научно-технолошког парка дан пред долазак Вучића у Ниш радници ЈКП Медиана су улепшали. Како се види на фотографијама које је објавио и директор Драгослав Павловић - 8. јуна су радници укопали у земљу зеленило у саксијама и оплеменили га украсним биљем.

Али то изгледа није било за грађане Ниша, већ за председника Александра Вучића који је сутрадан дошао да отвори Научно-технолошки парк.

Вучић је истог дана отишао, а са њим и зеленило са кружног тока.

Јутрос је уклоњено сво зеленило, јелкице и украсне биљке са кружног тока код новоотвореног НТ парка. Јуче је кружни ток изгледао уређено, данас је потпуно опустошен!

Јуче је уместо ове земље било посађено 10 различитих врста цвећа и туја, данас је све повађено и стоји у овим џаковима. То је наша држава, кад председник долази мора да буде лепо, а кад оде или изриљају земљу или посаде нешто много јефтиније, а грађани оба плаћају.


Озелењен је био свега два дана, а већ данас је ископан и блатњав. Зашто - још нема објашњења.

На друштвеним мрежама бројне су негативне реакције Нишлија и саркастичне поруке - да зеленило служи за сликања, а онда се спакује и носи на неко следеће отварање.

Прочитајте ОВДЕ шта је Вучић рекао Ројтерсу о ситуацији у Србији.

Извор: juznevesti.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА