Најновије

ПОМРСИЛИ КОНЦЕ ЕРДОГАНУ: Турска војска поново жестоко понижена! Подвили реп и вратили се назад!

Либијски војни извор је рекао за Арабик РТ у четвртак да су турски теретни авиони пресретнути изнад обале код града Мисрате били приморани да се врате за Турску.

Турска војска (Фото: flickr. com)

Египатски и либијски медији објавили су да су 3 турска теретна авиона кренула према западном региону Либије када их је приметила Либијска национална армија (ЛНА).

Више детаља о теретним авионима није објављено; међутим ако је ово тачно, ово би био важан потез за Либијску националну армију, јер они покушавају да спрече испоруке турског Министарства одбране северноафричкој држави.

Ова вест стиже само дан након што је, како се извештава, грчка морнарица пресрела турски теретни брод који је био на путу ка Либији. Турска још увек није коментарисала ове наводе.

У међувремену, сукоби између снага Владе националног споразума (ГНА) и Либијске националне армије (ЛНА) у западном делу Либије интензивирали су се у четвртак, при чему су први остварили нови напредак.

Док стручњаци упозоравају на последице, председник Америке се одлучио на учвршћивање односа са Русијом! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА