Најновије

МЕДОЈЕВИЋ РАСКРИНКАО ЂУКАНОВИЋА: Мило продао православље, план му да Црногорци постану католици!

"Када сам рекао да постоје тенденције да се у Црној Гори елиминише православно хришћанство, мислио сам на одлуку Конгреса Демократске партије социјалиста да оснује своју цркву", рекао је данас у Скупштини Црне Горе Небојша Медојевић

Небојша Медојевић (Фото: Јутјуб)

- То је у савременој Европи незабележен случај. Ви сте прва партија у Европи, после пада Берлинског зида која хоће да оснива цркву. И председник ДПС чак даје и елементе те цркве. Из тога закључујемо да то неће бити православна црква и да је један од циљева тог плана да се ка томе да Црногорци постану католици - рекао је Медојевић.

Намера Мила Ђукановића, атеисте, комунисте, додаје Медојевић, да прави Цркву, ДФ доживљава као намеру да се елиминише православље из Црне Горе.

Он је, такође, казао да је лидер ДПС Мило Ђукановић финансирао политичку кампању Хилари Клинтон са најмање два милиона долара.

- Ја у потпуности подржавам политику Доналда Трампа који је данас с Библијом поручио сотонистима и антихристима да ће он као председник САД, одбранити хришћанство - наводи Медојевић.

Прочитајте ОВДЕ   зашто се Милогорцима црно пише.

Извор: IN4S

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА