Најновије

Да ли нас због избора лажу о броју оболелих од "короне"? Прави број заражених у Београду је...

Број нових случајева заразе корона вирусом дневно у Београду је преко 400, тврди опозициони портал Директно. Они оптужују влоаст да скрива истину и свсно угрожава здравље и живот грађана Србије зарад веће излазности на изборима.

Илустрација (Фото:mil.ru)

- Коронавирус узео је нови замах у Србији, а што се Београда тиче, дневно има више од 400 позитивних на Цовид-19. Међутим, особље Института за јавно здравље Србије "Др Милан Јовановић Батут" и Института за вирусологију "Торлак" има незваничан налог да пролонгирају резултате тестова после понедељка. Према сазнањима “Директно”, много грађана је тестирано, али резултате не добијају чак ни после пет дана чекања. О проблему који је корона направила у Србији и Београду сведоче и свакодневни призори из "Батута", где неколико десетина грађана од раних јутарњих часова чека да се тестира наводи овај портал.

Они даље тврде да резултате још нису добили они који су се тестирали у понедељак.

- Имајући у виду да резултати на ковид тесту стижу најкасније после два дана, грађани су посумњали да нешто дефинитивно није у реду и да се крије право стање заражених. Београђани се такође жале да је у Институту "Батут" изузетно лоша ситуација, а особље је нељубазно према пацијентима. Како тврде очевици, лекари свакодневно галаме на људе који желе да се тестирају и који се распитују за резултате тестова – тврди Директно.

О протесту који траје испред Скупштине Србије читајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА