Најновије

НОВА ВЕЛИКА МАНИПУЛАЦИЈА ВЛАСТИ: Избори се понављају, "опозиција" ипак улази у парламент!?

Понављање гласања на 234 бирачка места, на којима је уписано 250.000 људи, на лажним изборима, показује намеру режима за новим политичким инжењерингом - навео је Савез за Србију.

СНС (Фото: Јутјуб)

- Како се ради о око 3 одсто бирачких места на којима је, по ставу РИК-а, било неправилности, потребно је поништити те лажне изборе. Међутим, намера је очито да се у нелегални сазив Народне скупштине "угурају" разне прорежимске “Метле” и “ПОКС-ови” - наводе из СЗС и позива све грађане да у томе не учествују. 

- О озбиљним манипулацијама на изборима, на којима је режим практично сам учестовао, говори чињеница да на сајту РИК-а нису објављени сви записници са гласачких места. Објављено је само 4.840. записника од укупно 8.433. бирачка места, и то само са оних бирчких места. на којима су релативно „чисти“ записници, без преправки бројева од стране више лица, приговора чланова бирачких одбора и свега онога из чега може да се уочи да су ови избори, које смо бојкотовали, заиста лажни - наводе. 

- Такође, РИК није дозволио чак ни својим члановима увид у садржај џакова са изборним материјалом на тим бирачким местима. То свакако није случајно, зато што би тада морали да објашњавају одакле су дошле хиљаде листића вишка, као и ко их је дистрибуирао по Србији. Ово је само врх леденог брега, јер на тим бирачким местима нису успели да приликом уноса података „попеглају“ записнике путем чувене „логичко рачунске грешке“ Републичког завода за статистику - наводи Савез за Србију и додаје да је решење за све ово поништавање избора и припремање нових слободних избора, уз надзор међународних организација, првенствено ОЕБС-а и Европске уније.

Да ли је Вучић украо 800.000 гласова сазнајтеОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА