Најновије

ПРОЦУРИЛЕ НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ: Клинтон био на острву за ор**је где су се злостављала деца? Виђен у друштву младих девојака!

Појавиле су се информације да је ФБИ знао за злостављање малолетница, а појавили су се наводи да је и бивши председник Сједињених Америчких Држава посећивао Епстајново острво.

Бил Клинтон (Фото: Јутјуб)

Нови документи који су до сада били тајни повезали су милијардера Џефрија Епстајна и случај секс-трафикинга са Билом Клинтоном.

Наиме, појавиле су се информације да је ФБИ знао за злостављање малолетница, а појавили су се наводи да је и бивши председник Сједињених Америчких Држава посећивао Епстајново острво, на коме је милијардер боравио са девојчицама.

На стотине страна докумената објављене су јавности после одлуке судије упркос жалби Гислејн Максвел, иначе бивше Епстајнове девојке, која је недавно ухапшена због сумње да је била саучесник у секс-трафикингу девојчица.

Како јавља "Раша тудеј", ови документи датирају из 2015. године када је Вирџинија Гуфре тужила Епстајна за сексуално злостављање. Случај је решен 2017. године вансудским поравнањем, али су документи недавно објављени.

Они откривају да је некадашњи амерички председник Бил Клинтон виђен у друштву "младих девојака" у Епстајновом приватном одмаралишту на Девичанским острвима где је милијардер регуларно организовао "сексуалне оргије".

- Када сте били на острву са Епстајном и Клинтоном на острву, ко је још био на острву? - упитан је један од сведока на случају из 2015, а претпоставља се да је тада управо сведочила Гуфре.

Она је одговорила да су на острву били Епстајн, Максвелова, жена по имену Еми и две младе девојке, као и бивши председник САД. Сведок, међутим, није открио “у каквој интеракцији је Клинтон био са девојкама”.

Остао му дужан услугу

Такође, она је казала адвокату 2011. године да је чула Епстајна како говори да му - Клинтон дугује неке услуге - али је казала да није могла да разазна да ли се шалио.

- Смејао би се после тога. Сећам се да сам питала Џефрија - Шта Бил Клинтон ради овде? 

- Он се насмејао и рекао - Па, дугује ми услугу - Никада ми није рекао о каквим се услугама ради. Никада нисам сазнала да ли је био озбиљан - казала је она.

- Сви држе једни друге у џепу - додала је Гуфре.

Такође, судећи по документима, ФБИ је 2011. године наводно имао сазнања о томе да се злостављају малолетна деца. Према писањима светски медија, Гуфре је дала америчким федералцима фотографију ње и принца Ендрјуа како држи руку око њеног голог струка.

Американци надгледали Црно море, а онда уследио одговор Сухоја! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА