Најновије

ЗАКАЗАН НОВИ ПРОТЕСТ ПРОТИВ ВУЧИЋА: Недеља у 20 сати испред Скупштине, ево шта је циљ!

Председништво "Доста је било" позвалo je грађане на протест испред Скупштине Србије у недељу у 20 сати.

Скупштина Србије (Фото: Јутјуб)

- Власт још увек није дала ни време ни датум одржавања конститутивне седнице ,a 4. августа истиче законски рок од 30 дана проглашења коначних резултата избора – рекао је Радуловић и додао да се и даље воде правни поступци пред Уставним судом и Европским судом за људска права око нерегуларности избора. 

Радуловић је рекао да је tо уводни протест за главни протест на дан када буде заказана конститутивна седница Скупштине Србије на којом ће блокадом пробати да спречи њено одржавање.

- Хоћемо да се скупимо у недељу 2. августа у 20 часова како би показали  да нећемо фалсификоване изборе – рекао је Радуловић.

Радуловић је оптужио Вучића да у Србији спроводи немачку колонијалну политику која води цепању Србије док за уврат добија њихову политичку подршку. 

- Ми смо у завршним фазама немачке политике на Балкану која жели да одвоји Косово од Републике Србије. То хође да ураде са правно обавезујућим споразумом који би требао Косову да да место у УН – каже Радуловић додајући да ће након конституисања Скупштине та Скупштина променити Устав како би правно обавезујући споратзум био готов.

Радуловић је објаснио да ако народ до 4. августа блокадом буде спречавао конституисање Скупштине законски рок за њено конституисање ће истећи и тиме ће бити спречена издаја Косова и Метохије.

Немачка економија је дотакла дно, а више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА