Најновије

ПОРУКА ЛЕКАРА КРИЗНОМ ШТАБУ: Не лажите нас више, обуците скафандере!

"По ком сте "кључу" бирали чланове Кризног стаба? Стање са епидемијом јасно открива да стручни нису, заправо да појма немају. Далеко боље би све ово одрадили добри студенти", гласи итање за председника, премијерку и министра Лончара од стране лекара.

Ковид болница (Фото: Јутјуб)

“Дакле шта је неопходно да поседују да би били чланови Кризног штаба? Да ли имате у Кризном штабу некога ко не лаже? Ко уме да одговара кратко и јасно на питања, поентира, има ли неко такав међу тих 40? Или се подразумева да лажу, избегавају одговоре, много причају, а ништа не кажу, задржавају се на небитним стварима, да само утаман троше време...” пита их лекар.

И додаје да изгледа да им је то у опису посла. Какви су то лекари? Све политичари, лажови, то бар може без школе, битан је мали таленат, а остало се учи у ходу. Како их није срамота. Идите замените колеге у Ковид клиникама. Вас 40 па плус ови што вас појачавају, не знам колико њих. Срамота да ми након пет месеци сазнамо да Дарија Кисић Тепавчевић није члан Кризног стаба, а сви је у медијима тако ословљавају, чак и сама себе. 

“Сваког дана смара, назива лекаре некомпетернтнима. А она је најнекомпертентнија,” закључује овај лекар. “Много би паметније утрошили време да обучете скафандере, него што се гурате по неефикасном Кризном стабу, који баш ништа није урадио, мислим паметно. А наравно, много тога лошег јесте.” 

Погрешне мере, збуњујуће информације, свакодневно нас лажете што изузетно штети нашем психичком стању, а ситуацију са короном сте довели до усијања. поричује.

А за крај им је рекао, “Господо, ставите маске на уста и не отварајте их више пред народом.”

Корона је биолошко оружје за које није могуће направити ефикасну вакцину, више о томе ОВДЕ!

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА