Најновије

ЛОГИКА РЕЖИМА: Ко открива афере у СНС, тај штити тајкуне и урушава Србију!

Телеком је акционарско друштво, држава има већински удео, капитал. Шта је посао политичара у једној земљи? Да ли је посао политичара да разарају државни капитал, оно што припада грађанима Србије или да помажу. Разумем да су они тајкуни, али не могу да разумем да неко ради за тајкуне против сопствене државе - истакао је Александар Вучић у гостовању на једној од својих омиљених ТВ гласила, видно изнервиран због окривања мутних радњи у Телекому, о којима је претходних дана говорила потпредседница ССП Мариника Тепић, која је била и нападнута од стране директора те компаније, високопозиционираног функционера СНС са платом од "тричавих" 400.000 динара.

Мариника Тепић (Фото: Јутјуб)

Тај Телеком су черупали, поткрадали, разорили док су били на власти, Телеком ништа није имао. Ништа нисте могли да пронађете на Телекомовим каналима, а данас су бољи. Хтели су да узму ТВ Прва и Б92 да би имали своје телевизије и на силу да би рушили власт и то нису успели, купио их је неко други - наставио је Вучић да урла у студију телевизије Пинк.

Пошто председник државе и лидер СНС-а ради по систему "држава, то сам ја"... "ја и моји блиски људи можемо да радимо шта нам се прохте, а да за то нико не зна", увек буде затечен када неко од новинара или политичара из редова опозиције укаже на незаконске радње у којима под палицом и благословом Вучића учествују "његови људи".

Вучић потом, по старом, опробаном радикалском рецепту, без икаквих основа напада оне који су открили афере да раде против своје државе. Овог пута оптужио је Маринику Тепић да штити тајкуне.

А шта је истина?

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић на конференцији за медије испред Телекома да је званично поднела упит "Телекому Србија" о куповини "Адриа медиа групе" и таблоида "Курир". Упитала је којим тачно правним лицима је плаћено 239 милиона евра наших пара, које се у Телекомовим извештајима наводе за продукцију медијског садржаја, ако већ знамо за аферу 'Коперникус' и да управа Телекома крије као змија ноге трансакције јер је Игору Жежељу обезбедјено да нашим новцем купи "Курир".

Убрзо након тога један од директора компаније Драшко Марковић, насрнуо је на Тепић, одузевши јој микрофон.

Дан касније потпредседница ССП је истакла да Марковићев напад на њу сведочи о томе да је дирнута "највећа СНС каса у земљи".

Први човек државе , наравно, није могао да се не огласи и не сазове гостовање на омиљеној телевизији како би поново, без икаквих основа и аргумената вређао припаднике опозиције и остале грађане којима је стало до истине.

Вучићева логика је, дакле, јасна: Не дирајте моје људе и не дао бог да откријете наше мутне радње! У том случају, сви ви сте тајкуни, сви радите за тајкуне, сви сте љубоморни на Вучића и желите да уништите никад јачу Србију…

Да ли су Вучић и његова жена купили два стана у Белвилу, сазнајте ОВДЕ!

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА