Најновије

МИСТЕРИОЗНА ЖИВОТИЊА ПРОНАЂЕНА НА ЖАБЉАКУ! Нико не зна шта је у питању, фотографија збунила све! (ФОТО)

Захваљујући друштвеним мрежама данас много лакше можемо да дођемо до информација које нас интересују и добијемо одговоре на питања која нас муче.

Шума (Фото: pixabay. com)

Међутим, да није увек тако доказ је једна фотографија из Црне Горе која је збунила многе кориснике интернета и изазвала читаву лавину коментара. Пратилац странице "Подгорички времеплов" обратио им се с недоумицом шта се налази на фотографији коју је усликао на Жабљаку. У питању су пронађени остаци, али још увек није јасно чега.

Људи су одмах почели да нагађају о чему се ради и давали више него духовите одговоре на шта би фотографија могла да се односи. У коментарима су се изродиле нове врсте животиња, оживљавали диносауруси и змајеви, остаци су довођени у везу с познатим песмама и цртаним филмовима.

- То је фосил Жабљакуса птицоса, чувене изумрле врсте птица нелетачица. Изузетно очуван примерак - гласио је један од коментара. Други корисник додаје: "Диносаурус Жабљакус Фосилус ретка животиња веле".

Неки су чак отишли корак даље па су остатке са слике упоређивали са особама које познају, док су други озбиљно схватили задатак и упустили се у полемику да ли се ради о непотпуним остацима пса или вука.

Једино је сигурно да, поред опаски "Боље да ниси ни питао" и нагађања о вредности, аутор фотографије, иако није добио прави одговор, сигурно се забавио читајући коментаре на овој страници.

Опседају кућу српске баба Ванге! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА