Најновије

ПУТИН ОДГОВАРА НА ГЛАСИНЕ ДА ИМА ВИЛУ ОД МИЛИЈАРДУ ЕВРА! Ово је покушај испирања мозга Русима! (ВИДЕО)

Руски председник Владимир Путин демантовао је данас гласине да поседује палату у Геленџику на Црном мору, наводећи да та палата не припада ни њему, нити неком члану његове породице.

Путин (Фото: РИА)

Путин је на онлајн састанку са студентима казао да није погледао видео који је претходног викенда објавио тим опозиционара Алексеја Наваљног, пре свега због недостатка времена, и сматра да су гласине о палати коришћене за покушај "испирања мозга" Русима.

"Нисам погледао цео филм већ само делове које су ми припремили моји сарадници. Ништа од снимљеног на филму никада није припадало мени нити икоме од моје блиске родбине. Никада", рекао је Путин.

Истовремено, он је скренуо пажњу да било која имовина ове врсте има одређену документацију и податке о финансијским трансакцијама, и да не може да не остане траг у бележничким књигама о томе.

У видео снимку објављеном на Јутјуб каналу Алексеја Наваљног 19. јануара приказује се имање и вила код Црног мора. Тим Наваљног објавио је видео наводећи да је та луксузна "палата" изграђена за председника Путина кроз компликовану корупционашку шему.

Наваљни тврди да Путин у својој резиденцији има хокејашки терен, биоскоп, стриптиз клуб, казино, подземну цркву, у "мору луксузних објеката".

Наводно, изградња је коштала милијарду евра и простире се на 7.000 хектара.

Руска војска извршила снажан напад, употребљен моћан ракетни систем. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА