Најновије

МОНАСИ ДОБИЛИ КАЛАШЊИКОВЕ?! ''Кривокапић шаље паравојску да пуца на Црногорце на Цетињу!'' (ФОТО)

Након што су „патриоте“ упутиле јавни позив грађанима Црне Горе, (на ћирилици) на устанак, и то на Божић, покушавајући на тај начин да пробуде осећања код оног дела јавности чији је став о „1918-ој“ заснован на доказаним историографским фалсификатима, изазивање панике међу грађанима путем друштвених мрежа је настављено.

''Комите'' (Фото: Јутјуб)

Наиме, Фејсбук страница Мимистарство оностраних послова, поделила је лажну инфромацију, извесне Александре Радоман, а усмерну на стварање правих и озбиљних инцидената на Бадњи дан испред Цетињског манастира.

„Нови примијер Здравко Кривокапић, симпатизер осуђеног терористе Каваје, прети и шаље своје оружане паравојне снаге да пуцају на Црногорце који прослављају Божић испред Цетињског манастира који је црногорски, али је окупиран од СПЦ. У њему су свештеници СПЦ, који су добили оружје из Србије. Претње се настављају. Прошле године просрпске снаге су правиле тзв. литије које нису имале других реакција од стране грађана Црне Горе – осим игнорисања. Ово је наша земља, наш дом, не одустајемо од демократије и наше државе“, написала је Радоман у својој објави.

„Ово је планирана последица непотписивања изгласаних закона од стране Мила Ђукановића. Подгревање тензија, хушкање и сукоби“, навело је Мимистарство.

Међутим, то није једини „извор“. У коментарима се појавила још једна „поуздана“ информација.

„Важно“ је напоменути да су Санџаклије понудиле помоћ председнику Милу Ђукановићу:

Коме смета сарадња Србије и Српске, сазнајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА