Најновије

СКАНДАЛОЗНО! Срамотан прилог Милове телевизије: За све су им криви Срби и СПЦ (ВИДЕО)

Градска ТВ у Црној Гори која је под уређивачком контролом председника Црне Горе окупила је “перјанице” црногорског ДПС новинарства а међу њима се истакла Мирка Девић, новинарка која се школовала у Београду, а рођена је у Ивањици.

Срамотан прилог Милове телевизије (Фото: принтскрин)

Наиме, није први пут да поменута телевизија емитује гнусне садржаје који вређају Србе и Српску православну цркву. Па ипак, Девић је у својој емисији успела да на најприземнији начин и кроз најпримитивније методе извређа верујући народ, грађане који су припадници Српске православне цркве, а који чине више од 70 одсто становништа Црне Горе.

- Добро вече. У оружаној пљачки у Никшићу страдао је човек. Убијен је, кажу очевици, док је покушавао да отме пензије никшићким пензионерима. Двојица осумњичених брзо су ухапшени. Обојица поносни верници цркве Србије бранитељи светиња, литијаши. Недавно је у Беранама њихов брат у Христу опљачкао цркву, исту, за чију је наводну одбрану месецима литијао. Његови саборци, верници у Христа, су из Тивта Цетињанима јавно претили новом Сребреницом. Чланове екстемних праволсавних организација можете препознати по томе што су им тела исцртана крствоима, а уста пуна Острога. Не кради, не убиј, љуби ближњег свог, претворили су у кради, убиј, мрзи све који нису као ти. Ко им је у томе помогао, чему их је научила Црква коју су бранили - рекла је водитељка Мирка Девић..

За комите и милогорце једино је битно да сруше Србију, да дискредитују Српску православну цркву, па сада на све начине покушавају да оптуже Цркву да је крива са овим злочином, иако црква осуђује сва недела која се дешавају.

Грађани синоћ отишли пред кућу др Кона! Народ тражио оставку и узвикивао:“Менгеле,Менгелe“. Више о томе погледајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА