Најновије

КОРОНА ЖУРКА У ГЕЈ КЛУБУ НА ТАШУ! Хиљаду људи истерано, гејеве штитила екипа Веље Невоље?! (ВИДЕО)

Тајне журке у клубу "Musk Machine" на Ташмајдану, у ком је у суботу увече затечено око 1.000 људи, одржавају се месецима уназад, упркос забрани рада угоститељских објеката и окупљању већег броја људи у затвореним просторима због епидемије коронавируса. Иако је поменути клуб раније првенствено био намењен геј популацији, од почетка корона кризе и ноћног закључавања, у овом клубу, који је из неког разлога несметано радио, уточиште су пронашли сви жељни излазака, невезано од сексуалног опредељења.

Корона парти у геј клубу (фото: Јутјуб)

Посебну пажњу изазвала је вест да је из клуба у Абердаревој улици на Ташмајдану истерано близу 1.000 људи, док су власници ухапшени и задржани у притвору. Сам догађај додатно је занимљив јер је у питању био ноћни клуб резервисан за геј популацију, а у ком последњих месеци питање сексуалне оријентације више уопште није битно – јер ради целу ноћ.

Како за портал Nova.rs открива добро обавештен извор, журке у “Musk Machine” одржавају се месецима уназад, а на питање зашто је затворен тек сад, у јавности се већ провлачи одговор – обезбеђивала га је група ухапшеног вође навијача Вељка Беливука, званог Веља Невоља.

“Теорија је да је са Вељиним хапшењем, заштиту изгубио овај, али и још неколико клубова у граду из ког су током викенда истерани гости. Ову теорију, међутим, још увек нико није потврдио, иако је сасвим извесно да ти клубови нису могли да раде претходних недеља кришом, односно да је било оних који су морали да знају шта се ту догађа”, казао је наш саговорник.

Он додаје да у геј турбо-фолк клуб “Musk Machine”, већ недељама уназад долазе “сви”, а да је безбедност на веома високом нивоу. Додуше, не оно које се тиче епидемије.

“Да бисте ушли у клуб неопходно је да прођете кроз троја метална врата, поред више припадника обезбеђења који су распоређени са свих страна. И раније су се појављивали ‘незвани гости’ које су безбедњаци успевали да отерају. То се знало и нико их није ометао, све до суботе. Комуналци су буквално развалили челична врата и с полицијом упали у клуб”, каже наш извор.

Надлежни су унутра затекли око 1.000 људи, ниједна епидемолошка мера није била испоштована, а ухапшени су М. Г. (35), Д. Л. (47) и А. Ф. (52). Они су као одговорна лица учествовали у организацији окупљања око 1.000 особа у једном угоститељском објекту.

Објекат је одмах испражњен и наложена је забрана даљег рада. Власнику Д. Л, директору М. Г. и оснивачу А. Ф, дежурни тужилац је одредио задржавање због извршења кривичног дела непоступање по здравственим прописима за време епидемије, за чије извршење је предвиђена новчана казна или казна затвора у трајању до три године.

Истог дана, разбијена је још једна корона журка у “Градској кафани” на Новом Београду у којој је била прослава за 600 људи.

Ухапшени су М. М. (36) и Д. В. (32), одговорна лица угоститељског објекта на Новом Београду у ком су прекршили здравствене прописе за време епидемије.

Приликом акције у објекту, Ј. Р. (30), Н. Р. (1991) и Н. П. (22) напали су полицајце и комуналне милиционере и ухапшени су због напада на службено лице у вршењу дужности. Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичне пријаве, бити приведени Трећем основном јавном тужилаштву у Београду.

Само дан раније, у року од 20 минута затворена су три локала у Београду, од којих се два налазе у Скадарлији. У једном локалу било је десет особа, у другом 11, а разбијена је корона журка и у Земуну на којој је било 50 људи.  У Новом Саду је у кафани “Бећарац” затечено више десетина особа, а избила је и масовна туча у којој је учествовало око 20 младића. Иначе, у току ових празничних дана на терену ће бити 1.500 људи, укључујући око 1.000 комуналних милиционара и инспектора локалних самоуправа.

Зашто је пуцано на Бубу Корелија и ко је погођен, читајте ОВДЕ.

Извор: Nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА