Најновије

ХОРОР У КОВИД АМБУЛАНТИ У БЕОГРАДУ: Младић сазнао да је заражен, па хтео да побије лекаре

Младић заражен коронавирусом (22) изазвао је инцидент у ковид амбуланти у Миријеву пошто је, сазнавши да је позитиван на ковид-19, урлао на здравствене раднике, а потом и физички насрнуо на докторку. Како се сазнаје, немили догађај се десио у недељу увече када је нападач запосленима у овој установи претио да ће их сачекати по завршетку смене и убити.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Докторки поцепао скафандер 

Према речима саговорника који је упућен у сам догађај, разјарени пацијент је дан пре инцидента дошао на лекарски преглед када се и тестирао на коронавирус. Након што је добио резултате, вратио се у амбуланту тврдећи да је тест нетачан. 

– Младић није желео да прихвати информацију да је заражен ковидом-19, па је викао, лупао касете у којима се чувају здравствени картони пацијената – прича саговорник.

Очевидац догађаја каже да је заражени пацијент вукао докторку за скафандер приликом чега га је поцепао, а потом ју је гурнуо на полице са картонима и ударао у њих, те је уплашена жена прекрила лице рукама.

– У једном тренутку пацијент је скинуо хируршку маску и претио свима да ће нас пљунути и заразити ковидом-19. Уопште нас није слушао, наше речи нису допирале до њега. Покушали смо да га смиримо, али се момак окренуо и поново почео да вређа и прети – прича саговорник.

Клео се у крст

Очевидац даље објашњава да је нападач затворио медицинско особље у шалтер салу, након чега је једна од здравствених радница рекла нападачу да ће позвати полицију. Заражени мушкарац је шутирао све што му се нашло под ногама, а потом је изашао из просторије у ходник претећи да нико неће изаћи из зграде.

– Сестра која је радила узорковање крви у лабораторији изашла је у том моменту, а када јој је момак пришао, плачући га је упитала „шта смо ти ми криви?”, на шта је нападач почео да се куне у крст како ће све запослене сачекати испред установе – наводи извор.

Полиција га смирила

Према његовим речима, ово није први случај да се пацијент бахато понаша према медицинском особљу. Полиција је на позив запослених из ковид амбуланте стигла у року од неколико минута. Нападач се смирио док су га полицијски службеници испитивали, а потом је пуштен напоље. Екипа Објектива је јуче контактирала са директорком Дома здравља Звездара, међутим, остали смо ускраћени за њен коментар.

Док Вучић обилази подрум вина са Макроном, Космет одлази. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: objektiv.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА