Најновије

Вучић: Ја сам демократски председник, а ви са вашим триковима дајете ми највећу снагу

Председник Александар Вучић изјавио је, одговарајући на питања Н1, да "нема појма ни шта раде Телеком и Теленор, нити га занима".

Александар Вучић (фото: Н1 видео принтскрин)

„Што се тиче Телекома и Теленора, чули су сви грађани и сад кад сам поставио питање да ми наведете имена стручњака из Телекома, нисте знали ниједно име да ми наведете. Наравно, ја немам појма ни шта раде Телеком и Теленор, нити ме занима. И друго, нисте рекли грађанима Србије да се ради о интерном акту. Не о спољном опште-обавезујућем акту. Већ о интерном акту, унутрашњем акту предузећа где они говоре како и на који начин да победе своју конкуренцију и ништа више. Пошто ви са тим триковима мислећи ‘ви не верујете’ па не знам шта… Веровали или не, ви који мислите да би неко желео да вас уништи ми дајете највећу снагу. А рећи ћу вам и зашто. Са бројним бесмислицама, измишљотинама и лажима, које на дневном нивоу пласирате и против мене, и против државе и против моје породице, 24/7 водећи кампању, а ја, видите, нисам веровао да је могуће да желите уништење нечијег председника, да желите уништење његове породице иако су ме сви људи уверавали да баш то желите. Ја никад нисам веровао….“, рекао је Вучић.

Н1: Можемо ли да се вратимо на уговор о Телекому и Теленору, јер причате да неко жели уништење Ваше, а то уопште није тачно.

Вучић: Ма све у реду, да ме пустите да завршим.

Н1: Па можете ли да одговорите на питање, то вас нико није питао.

Вучић: …Ја им никад нисам веровао, али се на крају показало као истинито.

Н1: Шта се показало као истинито?

Вучић: Па то да сте, рецимо, шест месеци водили кампању против моје породице и мене лично везано за случај Јовањица.

Н1: Можете ли сад да одговорите на питање о Телекому и Теленору?

„Питам сад све људе овде присутне, шта је било око афере Јовањица? Где се појавио било ко од нас, на било који начин, било када? Нигде. И то је проблем оних људи, јер кад немају аргументе, служе се лажима на дневном нивоу, мислећи да ће некога лажима да уплаше, мислећи да лажима могу некога да победе. Моји снови су другачији. И од Телекома и од Теленора и од Јунајтед групе и од 619 милиона евра Ђиласових украдених од нашег народа и од његове коалиције са вашим власником Шолаком и од свих других, не интересују ме они. Интересује ме Телеком онолико колико је државно власништво у њему да буду снажнији и јачи, а не слабији како бисте ви желели да буду уништени и како је власник ваше куће кренуо да их уништава заједно са Драганом Ђиласом и осталим људима из Демократске странке од 2008. и 2012. године“, рекао је Вучић.

Н1: Али, замењујете тезе, тамо стоји да жели да се стави тачка на пословање СББ и Јунајтед медије.

„Ја никада нећу дозволити да неко стави тачку на ваше пословање, из простог разлога што без вас живот у нашој земљи и истина у нашој земљи не би била толико очигледна. И зато што сам неко ко је демократски председник, ко жели да се демократија у нашој земљи развија и ко жели да увек имамо тако снажно изражено, не само другачије мишљење, него и безброј измишљотина, јер тада истина долази до пуног изражаја. Дакле мој одговор вам је – никада тако нешто нећу дозволити, ни на који начин“, каже Вучић.

А какво је обећање дао Вучић у своје, Брнабићкино и Вулиново име, читајте ОВДЕ.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА