Најновије

ОПАСНО: Режим креће да вакцинише по великим предузећима, биће и уцена!?

И режимски лекари су коначно признали - вакцина има, али се људи тешко одлучују да приме цепиво. У неким општинама, попут Тутина, Новог Пазара, Жагубице или Лазаревца, готово на прсте могу да се изброје они који желе на вакцинацију.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Такозвани Кризни штаб се хвали да је у београдским општинама Стари град и Савски венац вакцинисано око 60 одсто најстаријих грађана. С друге стране, жале се да будући да је остало још веома мало људи који су се путем портала е-управа пријавили за имунизацију, морати да смишљају нове стратегије како да објасне грађанима да „корона неће проћи сама од себе уколико не добију цепиво“.

Тако је већ организована вакцинација у Крушевцу и Сремској Митровици, без заказивања и одређивања термина. Слично се планира и за остатак Србије, а постоји могућност и да лекари иду у велика предузећа и тамо вакцинишу заинтересоване, најавио је др Мирсад Ђерлек, државни секретар Министарства здравља и први човек Националног координационог тима за имунизацију против ковида 19.

Дакле, монструозни план је да се у великим компанијама спроведе полуприсилна вакцинација, тако што ће руководство и шефови притискати и уцењивати запослене да се вакцинишу иако то они не желе!

Једина одбрана од оваквог сценарија је да управо радници подигну глас, одупру се и изађу у јавност са информацијама о евентуалним притисцима и уценама.

Сукоб у САД ће бити крвавији и компликованији од рата у Сирији! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: srbin.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА